Kllcnnn00 Yaşadığınız şeyin adı lucid dream. Astral seyahatin alt seviyesi gibi düşünebilirsiniz. Araştırabilirsiniz.🌸🌼

• [silindi]

Paramore ya ben size kıyamadım belli ki isteyerek başınıza gelen bişey değil ama şu çeyrek olayından sonra da acaba sorsam mı diye içim içimi kemiriyor. Bizim evimizden de iki kez para çalındı kim olduğunu bu şekilde öğrenmek istedik ama hocalar isim vermiyor o yüzden öğrenemedik seneler geçti. Ama size sormaya de çekiniyorum çok mu yük olurum 😐

Paramore bende aslında babam malulen emekli olabilecek mi onu öğrenmek istiyorum görebilir misin bilmiyorum bi kere oldu tekrar kesildi %40 engelli raporu var başka gelirleride yok 😏

Paramore
    Allah allah 🤔
    Bana bak gece gelme tamam mı gündüz gel😂😂
    Ama gel mutkaka😂😂

• [silindi]

Paramore cnm benim hakkimda ne hissediyosun soyler misin benim icin cok onemli esimle aram bozuk ve eltimin birseyler yaptigindan suphe ediyorum cikmazdayim ne yapacagim bilmiyorum bebegimde var😪

Paramore banada bakar mısın ya kaynanam acaba benim arkamdan konuşuyor mu 😄 ne konuşuyor

Tomris @Paramore merhaba benim hakkımda neler hissediyorsun? Heyecanla bekliyorum yazmanı ☺️🌸

• [silindi]

[silindi] @Paramore ins gorursun kuzum cook onemli benim için 🙏🙏🙏