prensesannesi27 Paramore bence mantıklı sonucta sizde robot degılsınız ınsanlar merak edıyor ama azcık müsade etseler hem esiniz hem bebegınız hasta bıraz daha sakın davranılsa guzel olur sızın ıcınde basınız agrımaz
3children1mom Dilaylaa Bana da bakar mısınız? Birde nasıl yatıp uzanmadan hemen oluyor. Nur yazmış arka arkaya 🤔 Bilinç açıkken de mi oluyor ki🙄
Antisosyalll Paramore tamam canim nasil dersen nasil.rahat edersen umarım hissine bir gün bende yer alirim tesekkur ederim bu kadar yanıtladigin için helal et hakkını
Emelim Paramore bence de sürekli hisset hisset demek insanı yorar 😀 ama biz de merak ediyoruz napalım hissetsen korkarız etmesen niye biz de ne var deriz😀😀 beni de hissedebiliyomusun 🤣
3children1mom CansuReis Nasıl yani🤔 Ayakta bakıyor hani uykuya dalmıyor. Sirf meraktan soruyorum. Cvp bile vermiyorlar🥴
YigitAlpsMom 3children1mom Nur un olayı farklı kuzum Dilay astral seyahat yapıyor nur direk hissediyor
[silindi] Paramore çok haklısınız 😐 iyi misiniz peki bu olaylar sizi yıpratmıyor mu yoksa alıştınız mı
busbusbus busbusbus aynen benmde eşimle aram hiç iyi Değil bir gün iyiysek 6 gün kötüyüz. Banada bi bakarmısın rica etsem
Dertliana Paramore merhaba, benimle ilgili hissedebiliyor musunuz? eşimle problemlerimiz var ve hiç çözülmeyecek gibi hissediyorum 😓 belki bir şeyler hissedersiniz yazınca ☺️
[silindi] prensesannesi27 nerdeyse insanların yarısına görünüyorlarmış sayı çoğalıyor😬 ben rüyamda görüyorum genelde de hep aynı şeyler ama o kadar korkuyorum ki