Paramore merhaba ben cok inanirim bu tarz seylere bekarken korkmazdim ama simdi nedense biraz kokruyorum konum bu degil aslinda 😊benim bir yegenim var 17 18 yaslarinda erkek hep korkuyor geceleri uyanip bagiriyor veya kalkip gitmye calisiyor bir kere tuvalete girmis gece ciktiginda ciplak killi bir adam gordugunu bagirdigini falan söyledi ablamlar hocaya götürdüler hoca dokunmuslar demis pehriz tutmasi gerektigini söylemis bu durumla ilgili ne dersiniz @Dilaylaa sizinde yorumunuzu cok merak ediyorum cevaplarsiniz cok sevinirim⚘😊⚘

Paramore benim hakkımda düşündüklerinizide öğrenebilir miyim lütfen

Paramore iyi akşamlar Nur hanım, sizi dün geceden beri takip ediyorum benim çok uzun zamandır bir derdim var. Eşim beni 6,5 yıl önce biri ile aldattı. Hamile idim doğum yaptım ayrılacaktık neredeyse kendisinde büyü olduğu söylendi bana. Neyse geri döndü ve devam ettik. Ama içimde uhtedir. Belki konuşulmuştur söylenir size. Büyü var mı idi hala var mı, beni sevdiğini söylüyor hisleri gerçek mi? Öleceğim güne kadar bunu merak edeceğim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cicilibicili bir uyku problemi olabilir gördüğü şeyde problemden kaynaklı olabilir uykuları bozuksa zaten böyle şeyler görme ihtimali var doktora gittti mi hic

Emelim Muş’ta Siirt’te falan çokmuş. Eşim Muşlu köylüleri buldular gömü. İstanbul Beylikdüzü’nde araba galerisi kurdular 😂😂😂

Dilaylaa gitmedi galiba ama cocuklugunda falan hep bu varliklarla ilgili kardeslerini korkutmaya falan calışırdı yani biz anlıyorduk zaten kendi korkusunu gizlemeye çalışıyor gibi idi kendiside baya bi korkar ama korkmuyormus gibi davranir hep

Paramore merhaba gecmise yönelik birşey hissedebiliyor musunuz bilmiyorum Benim 3bucuk yıl önce bebeğim vefat eti yenidoğan yoğun bakımda. Hep bebeğime yanlış bir şey yapıldı hissi var bende 3bucuk yıldır bu histen kurtulamıyorum. Bununla ilgili birşey hissedebilr misin acaba