Dilaylaa gitmedi galiba ama cocuklugunda falan hep bu varliklarla ilgili kardeslerini korkutmaya falan calışırdı yani biz anlıyorduk zaten kendi korkusunu gizlemeye çalışıyor gibi idi kendiside baya bi korkar ama korkmuyormus gibi davranir hep
Astral seyahat
3children1mom Bilemem kuzum
Emelim Evet autopia. Hayır eşimin köylüleriymiş. Ben tanımıyorum öyle dediler bana Muşlular 😂😂😂
Cicilibicili Önce doktora.gitse daha iyi olur
Dilaylaa Bu gece gidecek misin nura?
Emelim ya bende bu define gömü işlerine çok meraklıyım YouTube’dan video falan izliyorum
Dilaylaa pek üstüne düşmüyorlar bi iki kez hocaya gittiler söylerim yinede teşekkür ederim 😊
Cicilibicili Bana bir uyku rahatsızlığı var gibi geldi . Uyku rahatsızlığı varsa bu tür şeyler yaşaması ve görmesi çok normal
Dilaylaa olabilir tabiki çünkü gemellikle uyku esnasında oluyor her şey
Cicilibicili Çok geçmiş olsun 🌸🌼
Cicilibicili Cnm sen momdaki admin misn
- Düzenlendi
Dilaylaa teşekkür ederim😊 bu arada astralle ilgili yorumlarinizida okudum sanki birebir anlattiklariniz hayal edebiliyor gibiyim ama asla gitmeye cesaret edemem güzel anılarım var dediniz güzel anılar nasıl oluyor astralde ?
Birkadin hayır canim
YigitAlpsMom hayalim 😂 Allah tarafından zengin olam borçlarımı kapatam
Cicilibicili Benim tüm geceyi yani ruhumun ve bedenimin yorgun düşene kadar gezdiğim zamanlar oldu. Kayboluyordum çok güzel yerler görüyordum. Sahilleri çok severim . Tüm geceyi bilmediğim sahillerde geçirdiğim çok oldu okadar yorgun düşerdim ki hatirlamadan direk uyku haline geçtiğim sabah uyandığımda sanki o sahilde uyumuş gibi kalktigim zamanlar oldu . İnsani biraz kandıran yanları var yani .sanki dünyada tek başımayım herşeyi yapabilirim gibi hissediyorsun .
Dilaylaa bu yönü çok güzelmiş 🌸ama ben hep kötü şeyler görmekten korktugumdan hic denemeye bile kalkışamadım kötü bir rüya görsem o gün etkisinden çıkamıyorum bir de böylesi hiç kaldıramam size imrendim 🤭😂