Emineyilmaz 2020 yılında oldu benim dediğim hımm belki sen değilsindir ama nicki böyle hatırlıyorum travma oldu 😂
Astral seyahat
Tosbikannesi Evet yukarıda mesela panik atağı olan bir arkadaş sordu deneyebilir miyim diye hayır denemeyin dedim . Her bünye kaldıramayabilri tehlikeli ve çok yoran bir işlem
- Düzenlendi
Ygzmomm yok canım ben dğeilim o 😂😂
Ben katılamadım oğlan uyumadı beni kandırdı ,🙄
Dilaylaa Pekii ne zaman başladınz ilk astral seyahate..ilk seyahtte ne hissettnz ne gordunuz
Dilaylaa merhaba ikizleri uyuttum anca yazabiliyorum size. Dün okudum baya happykids ye orda soramadım burdan soruyorum. Belki de etkilendim ama dün uykuyla uyanıklık arasında ikinizden biri benim evime geldiniz ama çok korktum salonda ikizlerimle uyuyorum kalktım salonun kapısını kapattım sizce rüya mı gördüm ama uyanıktım hatta kalktım bir su felan içtim . Evimin bütün odalarını özellikle yatak odasını felan gezdiniz en son benim yanıma gelecektiniz ama kapıyı kapattım. Altınızda siyah kısa tayt gibi üzerinden de sanırsam pembe ya da beyaz tişört gecelik vardı sanki
[silindi]
Dilaylaa peki bunlar artık olmuyo neden olabilir sizce
Tosbikannesi 10 yıl önce başladım ilk seyehatleer bulunduğumuz oda ve evden ibaret oluyor yeni bir boyut alışma süreci yani zamanla ilerliyorsunuz sürekli deneme yapmak gerekiyor ki ilerleyin . Beş adım atmak bile tecrube gerektiriyor.n
Eşim bana öğrettiginde benim suanki tecrübem kadar tecrübesi vardı kendisi benden 10 yıl önde :)
Dilaylaa eşiniz farklı olarak neler yapabiliyor astral seyahatte merak ettim
Dilaylaa çok iymis teşekkür edeem cevaplarınız için
arNas merhaba . Dün benim altımda siyahli tayt üstümde kırmızı tişört vardı :) dün zor bir deneyim oldu benim için. Gecem de pek iyi geçmedi ne zaman dalsam uyandım sıçrayarak. Sabaha karşı alkol alarak uyuyabildim . Yalnız nura gittiğimde ilk önce bir eve girdim ona giremeyince deneme amaçlı . Dün gece çok yoğun bir enerji vardı girdiğim evi hiç hatırlamıyorum. Apartmsn dairesiydi
LadyMarmalade Aynı şeyi yapıyoruz ama o benim gibi yorulmuyor veya bir varlikla karşılaştığında asla etkilenmez . Kontrolü daha iyidir . Astral boyutta sesler çok boğuk olsada küçük bir fısıltıyı dahi duyar istediği heryere kolay bir şekilde gidebilir bu gibi benzeri şeyler işte.