arNas merhaba . Dün benim altımda siyahli tayt üstümde kırmızı tişört vardı :) dün zor bir deneyim oldu benim için. Gecem de pek iyi geçmedi ne zaman dalsam uyandım sıçrayarak. Sabaha karşı alkol alarak uyuyabildim . Yalnız nura gittiğimde ilk önce bir eve girdim ona giremeyince deneme amaçlı . Dün gece çok yoğun bir enerji vardı girdiğim evi hiç hatırlamıyorum. Apartmsn dairesiydi
Astral seyahat
LadyMarmalade Aynı şeyi yapıyoruz ama o benim gibi yorulmuyor veya bir varlikla karşılaştığında asla etkilenmez . Kontrolü daha iyidir . Astral boyutta sesler çok boğuk olsada küçük bir fısıltıyı dahi duyar istediği heryere kolay bir şekilde gidebilir bu gibi benzeri şeyler işte.
Dilaylaa merhaba dilayla merak ettim bazen bana ses geliyor adımla sesleniyor birileri ve ben evde kimse olmadığı halde efendim diyorum .hatta sabah ses gelen kişiye soruyorum ama yok gece 3-4 birde bir dönem ne zaman ablama gitsem aynı rüyayı görüyordum küçükken son gördüğümde yaşlı bir teyze pelerinin altına alıp bir.daha göremeyeceksin korkma demişti . Görmedim de şimdi benim hislerim kuvvetli ve bende insanların düşüncelerini anlıyorum az ,çok eskiden fal bakardım ve çıkardı çoğu zaman fal bakmak dediysem fincana bakmazdım bile hislerle ilerlerdim . Astral e merak saldım ve senden benim hakkımda birşeyler söylemeni istiyorum ( inanıyorum ) ona göre yol benimdir gibi hissettim çünkü
Dilaylaa peki geri nasıl uyanıyoruz acaba ?
Patmem sürekli olan birşey değil sanmıyorum eşim bazen geceleri olmaz korksamda bastırabiliyorum artık hep beni izleyen birşey var gibi hissederim ,asla kapı tam açık uyuyamam .bir gece eşim yok yine kapıyı kapattım tamamen gece yine izleyen birşey var gibi hissedip kalktım kapı Aralıktı dönüp uyudum ne yapayım ki bebeğim var korkmak hakkım değil korumam gerek
Patmem gitmedim ama farklı bir şehirde yaşlı bir kadına söyledik benim için iç çamaşırları gönderdi ve birşeyler yazdığı muska vardı sonra kaybettik çamaşırlar gitti . Kadın yaşıyor mu bilmiyorum bile yengem aracıydı çünkü herkese güvenmiyorum bu tarz konular hassas . Bende korkuyorum o an ama bastırıyorum korkuyu nasıl bilmiyorum belki artık alıştım
Patmem yaşadığın birşey var mı peki ? Instagram veya normal hocalar herkese güven olmaz herkeste büyü var onlara göre sanmıyorum yani inanmam ben öyle .
Birgün çalıştığım iş yerime tuhaf bir kadın geldi herkesin eline baktı ve birşeyler söyledi bende uzattım elimi bana bakmıyor bile dediği tek şey sana bakamam ve kadın kaçar gibi gitti hala merak içindeyim neden diye
Dilaylaa hazır ortalık sakinken özelden baksanız keşke 🙈🙈
Pist herkes uyumuş sanirim eğer uyumadiysaniz bana da bi bakar mısınız büyü yada başka şeyler var mı diye ne hissediyorsaniz söyler misinz