Ygzmomm Tüylerimi çekip atmak isterdim ama telefon odaklamıyor 😂 ( diken diken oldu ondan yoksa kıllarımı atmak değil amacım asdasd)
Dilaylaa Fosforlukalem Tabiki profesyonellik önemli :) iki adım atmak bile tecrübeye bağlıdır. Benim kızım iki yaşını geçti . Bu olay olurken uyuyordu. Benim yanımda eşim vardi. Çocuğumuzun bakımi genel olarak yardımcimizda . Evimizde bizimle kalan bir bayan ablamiz var .
Dilaylaa Pikacuu Tabiki gördüm bir caddeydi sadece benzer apartmanlar vardı mustakil ev bile yoktu . Astral dünyada renkler karışır daha koyudur sesleri anlamak zordur çok boğuk gelir . Küllü puslu bir dünya düşünün öyledir . Filmlerdeki gibi değil yani. Bende Casper değilim . Bilimsel bir gerçekliktir bu.
Ciklet NaimeYilmaz madem burda serbestti neden başta söylemediniz ? diğer uygulamadan askılamaya kaldırırsanız sevinirm
Izmir Dilaylaa eşinizin yorumu ne oldu bu durumla alakalı o daha deneyimli ya daha önce karşılastıgı Bi durum muymus acaba
Dilaylaa Izmir Eşimin konuyla ilgili yorumunu ben nura yazdım . Benim eşim müslüman değil konuya daha farklı bakıyor. Esim nurun doğuştan bir yatkınlıginin olduğunu ama tabiki kontrol etmeyi bilmediğini bunun da tehlikeli olduğunu söyledi.. kontrol etmeyi öğrenmesini söyledi. Nur bu durumdan rahatsız değil zaten ama ben bir müslüman olarak durumun ileriye giderse çok tehlikeli olacağını düşünüyorum.
[silindi] Yusuf Güneyin ig sayfasında gördüm bu astral seyahat meselesini anlatmış orda gördüklerimi gorseydinjz vs diye merak eden olursa baksın birkaç gün arayla önüme düşüp duruyor bu mesele hadi hayırlısı neyse ben gidiyorum yavaştan 😀😀
SHN-HMN Dilaylaa Şuan ben neredeyim ne yapıyorum onu da söyleseniz keşke bana merak ediyorum açıkçası. Bı ara bende de musallat olayları vardı ama bir çare bulamadım. Ben şuan nerede ne yapıyorum aydınlatır mısınız beni :)
Dilaylaa Surelitta Öyle birşey çok aşırı nadir oluyor. Beden ile astral beden arasinda bir kordon vardır . Tecrübe edindikce bu kordon genişler sizde daha uzaklara seyehat edebilirsiniz. Bu kordonun kopma ihtimali yok ama mesafe büyüdükçe ruhta bedende çok yorgun düşer kontrolsüz uyanirsiniz. Benim gibi kalp rahatsızlıkları olan insanlar seyehat anında çok korkabilirler veya adrenalin çok fazla yükselirse tabiki dönemez yani vefat eder zaten. Nadirde olsa örnekleri var maalesef.