Izmir Eşimin konuyla ilgili yorumunu ben nura yazdım . Benim eşim müslüman değil konuya daha farklı bakıyor. Esim nurun doğuştan bir yatkınlıginin olduğunu ama tabiki kontrol etmeyi bilmediğini bunun da tehlikeli olduğunu söyledi.. kontrol etmeyi öğrenmesini söyledi. Nur bu durumdan rahatsız değil zaten ama ben bir müslüman olarak durumun ileriye giderse çok tehlikeli olacağını düşünüyorum.
Astral seyahat
Surelitta Öyle birşey çok aşırı nadir oluyor. Beden ile astral beden arasinda bir kordon vardır . Tecrübe edindikce bu kordon genişler sizde daha uzaklara seyehat edebilirsiniz. Bu kordonun kopma ihtimali yok ama mesafe büyüdükçe ruhta bedende çok yorgun düşer kontrolsüz uyanirsiniz. Benim gibi kalp rahatsızlıkları olan insanlar seyehat anında çok korkabilirler veya adrenalin çok fazla yükselirse tabiki dönemez yani vefat eder zaten. Nadirde olsa örnekleri var maalesef.
Dilaylaa peki nurda sizi görebildimi
Dilaylaa nasıl görüyor biri beni aydınlatsın ya a
Emelim ne demek ne alaka. Yazmış ya yukarda dilay. Onu görerekten yazdım. Hala soruyolar nur nerde diye. Kidste de özel grubumuz var.
- Düzenlendi
@Paramore " aaa hoşgeldinnn
Antisosyalll Iyiyim ama lanet baş ağrısı geçmiyor 😐
Emineyilmaz nur nasıl gördü dilayı astral mi yapti?
Paramore sen dilayı astral ile mi gördün?
ben size birşey danışmak istiyorum eskiden bende fal bakardım önceleri attığımı sanıyordum sonra iş raydan çıktı nasıl oldu bilmiyorum amam isim vs vermeye başladım evlenmeye yakın korkuttular beni ve sonra bir daha asla fal bakmadım.size sorum şu ki astral seyahatte nasıl gidiyorsunuz farklı bir boyuta ? bir keresinde ben kendimi yatak odasında gördüm uyuduğumu düşünüyordum ve kendimi karşıdan izlemiştim .sizce bu bir astral mı rüya mı ? cesaret edemedim fazlasına ama yapsam denesem zararı olur mu
Nur sen hiç deneyimli olmadan yurtdisina astral yapamazsın nasıl gördün Dilayı
180820201 buna benzer bi durum bende de oldu bende merak ediyorum bunu
esmatugra belki biraz bilgi verir dila hanım bize de bu konuda bekleyelim bakalım