Emineyilmaz nur nasıl gördü dilayı astral mi yapti?
Astral seyahat
Paramore sen dilayı astral ile mi gördün?
ben size birşey danışmak istiyorum eskiden bende fal bakardım önceleri attığımı sanıyordum sonra iş raydan çıktı nasıl oldu bilmiyorum amam isim vs vermeye başladım evlenmeye yakın korkuttular beni ve sonra bir daha asla fal bakmadım.size sorum şu ki astral seyahatte nasıl gidiyorsunuz farklı bir boyuta ? bir keresinde ben kendimi yatak odasında gördüm uyuduğumu düşünüyordum ve kendimi karşıdan izlemiştim .sizce bu bir astral mı rüya mı ? cesaret edemedim fazlasına ama yapsam denesem zararı olur mu
Nur sen hiç deneyimli olmadan yurtdisina astral yapamazsın nasıl gördün Dilayı
180820201 buna benzer bi durum bende de oldu bende merak ediyorum bunu
esmatugra belki biraz bilgi verir dila hanım bize de bu konuda bekleyelim bakalım
Hersey-Astral-icin nur astral yapmıyormuş canım birden bire görüyormuş
Hersey-Astral-icin astral yaparak gormedi zaten odaklaniyo sadece dusunuyo
Emineyilmaz bana da anlatır musun lütfen konuyu hiç bilmiyorum merakımdan catlicam detaylı olursa sevinirim 🙈
Hersey-Astral-icin ksjdjddjd nickine koptum
urkutucumelek ya keşke kidsteki post silinmeseydi
Emineyilmaz ben çok geç kaldım ya 🥺
Emineyilmaz
Kiz ben dondurmalikahve ne oldu kim kimi gördü
Yavaşlık sorunu çözülmüş olmalı🙏
180820201 Kendinizi uyurken görmeniz astral seyahattir evet . Uyur uyanık arası kalmış bedeniniz o an . Bazi insanlar senelerce uğraşıp yapamaz bazıları da çok kolay bir şekilde yapabilir. Siz bilirsiniz tehlikeli tabiki ama zararı olmaz korkabilirsiniz başlarda çok normal korkmak . Ama hep kötü tecrübeler yok. Insanları cezbeden yanları var .
Evet Dilay benim .
Kizlar ben çok iyiyim merak etmeyin .😊
- Düzenlendi
Gittibimilyarlikmobilya aayyy sabha nur dilayı görmüş kız