Denizinannesi Aaa bilmiyordum nasıl bişey ki acep
Astral seyahat
Paramore bir odaklanır mısın yazışırken şu an ne hissediyorsun merak ettim Nur ? mesela benle ilgli Dila hanıma da yazdım hislerinizi merak ettim :)
Paramore Dilay kontrol etmeyi öğrenmen gerektigini yazmisti eşinin fikri bence buna odaklan
Splash-Splash-Love şekli nohut gibidir
Paramore
Bence de ara ver😞 dinlen
Dilaylaa peki bir kişiyi gördüğüm zaman kimle ne yapıyor ne konuşuyor yada kendisi napıyor vs gibi şeyleri görebilir miyim ileri boyutlarda. Denemeliyim sizce benim alt yapım mı var mı yapabilir miyim?
Denizinannesi Teşekkür ederim 🥰
Dilaylaa Dilay bende birşey sorabilir miyim izninle?
Dilaylaa mesela bana şu oldu bi kez hiç unutmam. O dönem halk dilinde karabasan denem şey de çok gelirdi. Yine bi gün yatakta hiç hareket edemedim karabasan geldi zannettim kendimce. Ama inanılmaz ağır akan bi zaman şimdiki zamanın belki 10 katı ağır. Bi güç beni yataktan kaldırıp yere indirdi tam yere değmek üzereyken bi anda tekrar bedenimin içindeydim. Bu nedir çözememiştim ve bana hep şu oluyor mesela içimden bi şarkı söylerim tam hangi kelimedeysem bi anda yanımdaki kişi o kelimemden devam ederek şarkıyı mırıldanmaya devam eder🤷🏻♀️ Bunlarla ilgili bilgin varmı acaba
Splash-Splash-Love ne demek rica ederim baharatçılarda tohumu da oluyor onun otunu bulamazsanız
Paramore
Ne otu yine kaçırdım 😂
Yorumcuanneniz Halledicem bı şekilde . İnanıyorum
Gittibimilyarlikmobilya üzerlik otu canım . Kötü enerjiyi ve nazarı kovar evden yakıp dumanını odalarda gezdirmek gerek
[silindi]
Gittibimilyarlikmobilya adaçayı yada üzerlik yakılır genelde bahsettikleri otta üzerlik otu
[silindi]
Paramore kızımda gece terörü çıkmıştı ortaya adaçayı falan yaktık öyle geçmişti şükür