Dilaylaa yiki bu posta girip sizi gördüm artık delirdiğimi düşünmek üzereydim çocukluğumdan beri hep nerede uyuya kaldıysam yarım saat sonra kendimi hep o odada uyuyor olarak görüyorum herşey aynı sadece havası puslu bunaltıcı ve gri ilk zamanlar kontrol edemediğimden halk dilinde karabasan adlı halisünasyonla korkup uyanıyordum artık sakince içimden aynı tekerlemeyi yada duayı okuyup uyanıyorum bu şekilde devam ederken en sonra kendimi şehir farkı olan annemin evinde gördüm herşey o kadar normalki herkes aynı sadece hava puslu ve gri sanırım yavaş yavaş kontrol etmeyi öğrendim fakat hala istemeden olduğu için endişeliyim bunu nasıl kontrol edeceğim çünkü rahatsızım bu durumdan istemiyorum hiç bu arada çok küçükken herkesin içinde uyuyakalırdım kalabalıkbir aileydik birden uyanıp kendimi yattığım yerde onlarıda hala olduğu gibi sohbet ederlerken görüyordum

Patmem bende aynı rüya gördüm uyandım lavaboya gittim lavabodayken ezan okundu

Meloo7 böyle düğün gibi birşey var bend orada çalışıyorum eşim eve çıkıyor eski bir apartman bende diyorum Biray kalayım para kazanayim filan neyse kötü şeyler sezmeye başlıyorum eve gitmek istiyorum gidemiyorum ama hepsinin benim için orada olduğunu anlıyorum sonra bunu anladigimi anlayan biri beni yakalamaya çalışıyor ben kaçıyorum sonra yakalıyor bir adama kas goz yapıyor ve beni kucağına alıyor adam sonra yukarı çıkarıyor merdivenlerden dişlerim dökülmeye başlıyor avucunun içinde kocaman ve mermer desenli oluyorlar siyah beyaz ama nasıl korkuyorum en son kalktım dişlerimin dökülen taraflarını agizimin içinde hissediyordum resmen ve boğazımda.birsey takılı kalmış gibiydi çok korktum gerçekten ya

[silindi] ben ses duymadım ama belki 50 kez uyandım
      Surekli olarak birinin beni izlediğini hissedip irkildim kocama sarıldım 😀

KirmiziOjeli Allah korusun ya internette okuduğum.kadariyla anlamı çok güzeldi iyiki ilk güzel olanı okumuşum 😌

KirmiziOjeli öyle mi 😑bende gördüm ,intte iyi şeyler yazıyordu ama düşününce hiç iyi rüyaya benzemiyor ,bende ne zaman birine altın taktığımı veya takıldığını görsem ,vefat haberi gelir

• [silindi]

Patmem ne ciddimi ya biz eşimle daha uyumamıstık bi patlama sesi bişey patlar gibi bi kalktık baktık falan hiç bişey yok🙄 hatta iyiki evde yalnız degildim oldum

• [silindi]

Zhnce dün hepimiz psikolojik olarak etkilendik ondan sanırım canım korkmus sun ama benim duyduğum ses gerekti eşimde duydu çünkü aşagı falan baktı heryere noluyo diye

Nietzsche ben internetteki anlamlara inanmıyorum her gördüğümüz nesnenin olayın bi anlamı olamaz bence, bazı şeylerin oluyor ya da kişilere göre değişkenlik gösteriyor bilemiyorum bi ara rüya görmeye korkuyordum

Patmem internetteki rüya anlamlarına inanmıyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim zaten herkeste öyle olacak değildir tabii ki güzel düşünün güzel olsun :)

[silindi] ben aslında korkmam pek çünkü gerçek olduğunu bildiğim şeylerden genelde korkmuyorum
                    Bu astral seyahat olayınında dinen olduğunu biliyorum yani alimler vs yazılarında bahsetmiş
                    Oyle olunca gerçekliği kesin olan şeylerden korkmam ama dün baya irkildim gece görünce postu 😀
                    Bakalım bugün esimde olmayacak
                    Muhtemelen posta girip okumam yarın okurum ama umarım burdan da silinmez

[silindi] psikolojik olduğunu da düşünüyorum ama rüyaya filan anlam veremedim

KirmiziOjeli aynen bende inanmıyorum,hepsinde hayra alemet, iyiye alamet deyip duruyor . Benim önce yanağım şişti sonra dişlerimin yarısı döküldü

Patmem bende rüyamda çokça görürüm dislerimin döküldüğünü hatta acısıyla uyanır hemen aynaya bakarım ama hiç bişey olmadı bugüne kadar ruyamla bağdaştırcak 😂