Nietzsche KirmiziOjeli öyle mi 😑bende gördüm ,intte iyi şeyler yazıyordu ama düşününce hiç iyi rüyaya benzemiyor ,bende ne zaman birine altın taktığımı veya takıldığını görsem ,vefat haberi gelir
KirmiziOjeli Nietzsche ben internetteki anlamlara inanmıyorum her gördüğümüz nesnenin olayın bi anlamı olamaz bence, bazı şeylerin oluyor ya da kişilere göre değişkenlik gösteriyor bilemiyorum bi ara rüya görmeye korkuyordum
[silindi] Patmem ne ciddimi ya biz eşimle daha uyumamıstık bi patlama sesi bişey patlar gibi bi kalktık baktık falan hiç bişey yok🙄 hatta iyiki evde yalnız degildim oldum
[silindi] Zhnce dün hepimiz psikolojik olarak etkilendik ondan sanırım canım korkmus sun ama benim duyduğum ses gerekti eşimde duydu çünkü aşagı falan baktı heryere noluyo diye
Zhnce [silindi] ben aslında korkmam pek çünkü gerçek olduğunu bildiğim şeylerden genelde korkmuyorum Bu astral seyahat olayınında dinen olduğunu biliyorum yani alimler vs yazılarında bahsetmiş Oyle olunca gerçekliği kesin olan şeylerden korkmam ama dün baya irkildim gece görünce postu 😀 Bakalım bugün esimde olmayacak Muhtemelen posta girip okumam yarın okurum ama umarım burdan da silinmez
Nietzsche KirmiziOjeli aynen bende inanmıyorum,hepsinde hayra alemet, iyiye alamet deyip duruyor . Benim önce yanağım şişti sonra dişlerimin yarısı döküldü
KirmiziOjeli Patmem internetteki rüya anlamlarına inanmıyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim zaten herkeste öyle olacak değildir tabii ki güzel düşünün güzel olsun :)
Anayimbenanaa Patmem bende rüyamda çokça görürüm dislerimin döküldüğünü hatta acısıyla uyanır hemen aynaya bakarım ama hiç bişey olmadı bugüne kadar ruyamla bağdaştırcak 😂