Paramore nerede oturuyorsun biz istanbuldayken fatihte bi hoca vardı o iyiydi arkadasım iyilesms snrm tam blmyorm net görüşmedim hoca bna sanada musallt olurlar dedi uzk dur dedı arkdsndan

Ygzmomm ayy bende bazen çok korkuyorum golgemden bile.yani sanki yanımda varmış gibi geciveriyor gibi.acayip korkuyorum.Hayatta korku filmi izleyemem mesela.dun bile korkumdan tuvalete gidemedim.Hava aydınlandı rahatladım.aksam 8 den sonra başlarım yine korkmaya 😅🙈🙈

Ygzmomm Allaha sığın amaçları bu çoğunun, namazını sakin ha atlama sakin kılarken onları görsen dahi görmemezlikten gel, bu bir imtihan Rabbimiz izin vermediği sürece hiçbirşey yapamazlar, geçmesine çok sevindim.ama rüyalarımda görüyorum diyorsun ya hala varlar yada dışardan rahatsız ediyorlar bunun ayrımını sen yap, vücudunda gezen ağrıların varmı özellikle boyun kollar, ve ayaklarda

Paramore benm arkadsma zarar veriyolardi o hocalara çok gitti musallat dendi erkek 🥴 bak kaç seneler geçti daha yeni duzeldi

ideemirel Rüyada olduğunu bilmek kontrol etmek lucid dream. Astral seyehatin alt seviyesi gibi bir şeydir. Kendinizi izlemeniz ise astral seyahattir. Astral bedeniniz gerçek bedeninizden ayrılmıştır. Uyur uyanıklık arasında kalmışsınız

Ygzmomm bende evlenmeden önce ve evlendikten 1 sene sonrasına kadar kuran sesinden ezan sesinden korkardım sebebsizce

Adrienne Rüyaların farklı farklı türleri var. Rüya türlerini araştırdığınızda mutlaka cevabını bulabilirsiniz

prensesannesi27 benim arkadaşımda kötü şeyler yasamisti.hatta birkeresinde annesi bize geldi.anne çabuk git ona zarar vercekler diye bize yollamış annesini.cok korkmuştum.sonra yanına gittim nas felak okucam.unutuyorum dilim dönmuyordu.cok korkmustum

Paramore ay nur dunden beri okuyorum te buralara hesap açtık bi nevi özel yetenek seninki biliyomusun sans da yani görebilmek durup dururken isterdim peki gelecek tahmin edebiliyormusun yani kendi başına gelecekleri gorebiliyormusun

Paramore benim kaynanamda bir dönem oe olmuş yani esyalarim ismini bile unutuyormus bimillah çekerek du ederek söylüyormuş herşeyi namaz kılacağı zaman tesbihi yılan filan oluyormuş insanlari tuhaf şekilde görüyormuş vs çok korkunç ya

[silindi] Dün fazla konuşulduğu için onları çağırmış gibi olmuşuz kötü enerjinin gideceğini söyledi arkadaş korkmayın demişti

Karamellipide Evet astral seyahat yapıyorsunuz. Demekki doğuştan gelen bir yatkınlık var . Engel olmak için ne yapmak lazım bilmiyorum ama kontrol etmeyi öğrenin ki istemediğiniz zaman kendinizi uyandırın .

Happykidssci En son 3 sene önce gördüm. Şuan sadece birine odaklanınca görüyorum karanlığın için de . Evimde yanımda değil yani

Happykidssci benim oğlum da uyumadı bugün ya normalde gece bi iki kere uyanırdı en fazla bugun sürekli emdi uyumadı saat dörtte de uyandı baya bi ayağımda salladım sabah ezanı okunuyordu uyuduğunda aceba bi sıkıntı mı vardı ben de akşam her şeye çok sinirlendim eşimle durduk yere kavga ettim gece de aynısı oldu korktum şu an bi