Paramore Mavi45 her insana olur böyle şeyler ama musallat değil tasallut olurlar. Yani arada gelir korkutur giderler. İletişim kurmayı becerirsen musallat olurlar
Paramore Mertcc inanmayanlar ya yalan söylüyorlar diye aklından gecenler korkutulmustur . Gerisi ses duyar.
Happykidssci Paramore Bir zamanlar bende birçok şey yaşadım ordan vakifim konuya, kolay kolay bırakmazlar seninde bir tane olduğunu düşünmüyorum amacım seni korkutmak değil, vücudunda gezen ağrıların oluyormuydu hic ve uyuşmalar?
Ygzmomm Happykidssci mesela az önce yazdığım gibi rüyamda gibim ama rüyada olmadığıma emindim yanıma geldi bi kara bir şey ne istiyorsun benden dedim uyanmak istiyorum dedim sadece biz istediğimiz zaman uyarabilirsin dedi bağırdım anne abla diye onlar seni duyamaz dedi kapıdan baktım babam tersten namaz kılıyordu sonra ablamla annem geldi ama elleri salık ayakları ters bir biçimde yanıma oturdular yatağıma. Sonra ne istiyorsunuz dedim tekrardan bana iblis seni beğenmiş dedi güldü ağladım ağladım ağladım sonra uyandım uyandığımda da ağlıyordum. Sonra başka rüyamda da yine yanıma geliyor ben bir duayı o zaman yanlış okuyordum şaşırıyordum zaten yanlış okuyorsun diyip kahkaha attı bana zorla tamamlayıp öyle uyandım bu gibi şeyler
Happykidssci Ygzmomm evet canim korkma tabiki ama muhtemelen var ellerinde ve ayaklarında uyandığında kına gibi birşeyler oluyor mu?
Boklu Paramore canim ben dun kidsteki postu okumaya baslayinca basina bir agri girdi ve cok nadir bas agrisi yasayan bir insanim dun gece 2 kere cok siddetli kustum yasadiklarim normal degildi bende cunku en son 2 yil once hamileligimde kustum oda 9 ayda 3 4 kez.
Paramore Anayimbenanaa 😂😂 kız bana bı zararları yok . 6 yıl oldu daha mı korkayim . Gerçi hiç korkmadım da😂
Anayimbenanaa Paramore benm arkadsma zarar veriyolardi o hocalara çok gitti musallat dendi erkek 🥴 bak kaç seneler geçti daha yeni duzeldi
Paramore Happykidssci yok kuzum hiç bı sıkıntım yok . Şükür. Bitane değildi zaten ben bir sürü görüyorum ama hepsinin bana musallat olduğunu hiç düşünmedim sadece hepsini görüyorum diye düşündüm
Pcoslu1anne Paramore Durup dururken görebiliyor musun böyle ben daha önce hazırlık yapılıyor diye biliyorum
Happykidssci Paramore musallat canım ve göz perden açık olduğu için rahat rahat görüyorsun, en son ne zaman gördün?
Kahvelianne Paramore gece baya bir ses duydum ama buzdolabı arada buz kırma sesi yapıyor. O sandım ben yine. Nur bir de dün Dilay ile olan konu bitince bana odaklanacaktin lütfen unutmaaa 🥺
prensesannesi27 Paramore bir kabile olabılır bissürü görüyorsan kız arkdsmda 3 tane vardı o 3 tane göryodu 1 kadın 2 erkek snrm biri müslüman dıgerı hırıstıyan flandı hoca oyle dedı.Bende onun sayesınde hep goruyordum kendımı musallat olmuslar bana basımda arapca okuyan kadın falan hıc uyuyamazdm dünde sizinkini okudum sabah ezana kdr basım agrıdı kulagım cınladı.çok uzun zman oldu görmeyelı cok sukur.Bende hısedıyordum gölge olark goryodum bıde.hoca hıslerın kuvvetlı dıyodu kız arkdaam geldıler dıyodu aglıyodu bn konsantre olyodum gttıler nasıl yaptn dıyodu halbukı bnde blmyorm nasıl yaptgmı gtsınler dıye dusunyodum sadece sonra hep muska taşıdım gecti.kaybettm evlendım derken daha görmyorm.Siz bir hocaya gıdın rahat bırakmazlar sizi sahıplenmısler artık allah korusun bırısyle evlwndrıp cocuk yapma olayıda var bır kadından duydum evlwndım onlarla cocugum vardı dıyıp hatta gercekte oyle bay yokms ama o oyle görüyormus falan.İnsanlara gore bu sacmalık gelıyor ama dinimizde var böyle seyler.Bir tanıdıktada vardı evınde hersey yer degısıyor ocak kendı yanıyor flan hıc ckmazlardı dısarı akşm cıkarlardı sdce
Paramore Pcoslu1anne Evet canım benim yatıp gözümü bile kapatmama gerek yok direk gidiyorum 🙄 nasıl oluyor bende bilmiyorum. Dilay doğuştan geldiğini düşünüyor . Çok ileri boyutta olduğumu düşünüyor. Ama bilemiyorum tabi
Happykidssci Ygzmomm biz burdayiz seninleyiz mührü o, bilimsel olarak mantar diyorlar ama alakası yok, uyumadan önce ve sabah akşam dualarını yapmayı unutma
Splash-Splash-Love Karamellipide Sizde o zaman istem dışı astral seyahat yapıyorsunuz demek. Burdaki arkadaşımız da öyleymiş “Astral seyahat kişinin genlerinde varsa olur, bu ruh geni ise dünyadaki insanların %1 inde vardır eğer o gen sizde varsa siz istemeden bile astral seyahat elbet 1 kere olur.” Bu yorumu internette görmüştüm sizde demek ki @Paramore Gibisiniz
Paramore Happykidssci musallat olsa korkutulmam gerekmiyor mu ? 6 senede sadece yanımda durmaları hiç bişey yapmamalari normal mi