Paramore nur biz ayni memleketteniz vay be seni tanımak güzel gerçektede de taniyorumdur kesin

Antisosyalll Rüyaların çok farklı türleri var . Rüyada olduğunu bilmek kontrol etmeye lucid dream deniyor. Astral seyahatin alt seviyesi gibi bir şeydir buda.

Paramore Aaa cok tuhaf. Bende rüyalarımı kontrol edebiliyorum cocukluktan beri. Astral seyahat denemiştim ama yapamamıştım

Antisosyalll Valla fal bakarien gelecekten biseyler dediğim olurdu ve çıkardı . Ama buna tesadüf gözüyle bakıyorum ben. Çünkü geleceği kimsenin bilemeyeceği net bisey. Ha belki şöyle olabilir.
        Mesela Ahmet sana misafirliğe gelecektir . Senin haberin yoktur ama Ahmet bunu agzindan çıkarmıştır. Yani birine sana geleceğini söylemiştir. Bu artık gelecek olmuyor. Bunu bilebilirim. Sana Ahmet gelecek diyebilirim

Pcoslu1anne Rüyalarını kotnrol etmeye lucid dream deniyor araştırın isterseniz :) aslında sizn için daha kolaydır astral seyahat ama kafanızı tam olarak bosaltamadiysaniz olmuyor asla. Hicbirsey düşünmemeniz gerekiyor.

LadyMarmalade Mesele o zaten . 🥺 Kafanız doluyken yapamazsiniz düşüncenizin çok güçlü olması gerekiyor. Minik bı inanmama kırıntısı bile yeter yapamamaya

AloneMom ahahahha ben de öyleyim 😂 kız şimdi WC gideyim dedim elektrikler gitmiş

Dilaylaa bilmiyorum yaptımmi ben sadece yapmak istediğim şeyleri rüyamda yapıp rüya olduğunu biliyorum sıçrayarak uyaniyorum