LadyMarmalade Dilaylaa zihin nasıl boşaltılır asla boşalmıyo bin tane olay dönüyo kafamda yapamıyorum haliyle 🥴
Dilaylaa LadyMarmalade Mesele o zaten . 🥺 Kafanız doluyken yapamazsiniz düşüncenizin çok güçlü olması gerekiyor. Minik bı inanmama kırıntısı bile yeter yapamamaya
Dilaylaa Pcoslu1anne Rüyalarını kotnrol etmeye lucid dream deniyor araştırın isterseniz :) aslında sizn için daha kolaydır astral seyahat ama kafanızı tam olarak bosaltamadiysaniz olmuyor asla. Hicbirsey düşünmemeniz gerekiyor.
Antisosyalll Dilaylaa bilmiyorum yaptımmi ben sadece yapmak istediğim şeyleri rüyamda yapıp rüya olduğunu biliyorum sıçrayarak uyaniyorum
YigitAlpsMom Paramore Canım şuan nasılsın iyiysen ben çok merak ediyorum benim hakkımda ne düşünüyorsun ne geçiyor içinden bi yorum yapar mısın lütfen
Paramore YigitAlpsMom kuzum düne göre iyiyim ama hem yeni kalktım hem kahvaltı etmedim. Çayı bekliyorum 😂 kahvaltıdan sonra konuşuruz
Antisosyalll Paramore bekarken de ata cad idim vallahi senin ki bir şans bir özel yetenek eğer ki rahatsız olmuyorsan ne mutlu sana
kubra199 Paramore aaayyy ya bnada bakabilir misin söylerken utanıyorum seni yormak istemem ama napayim merak da ediyorum