Nefertitim bu dunya gibi değil aslında , çok puslu bir dünya ve Sesler çok boğuk geliyor . Ama ne olduğunu görebilirim evet . Yaparsanız sizde görebilirsiniz ama bedenden uzaklasmak zamanla oluyor yani sürekli deneme yapmanız gerekiyor

Dilaylaa yaa ben hep uçmak ne çok yükseğe zıplamak isterim arada rüyamda geziyorum o şekilde hiç de bitsin istemiyorum 😁

Kızlar bu rüya kontrü dediğiniz şey rüyada atıyorum iki yol var ben sağdan gitmek istiyorum rüyamdada sağdan gidiyorum. Karşımdaki kişilerin ne yapacağına karışamıyorum ama kendimi yönetebiliyorum bumudur?

[silindi] 😂😂😂 silcem uygulamayı bir kaç saate yarin tekrar yüklerim
    Yoksa sabaha kadar uyumam

Paramore bekarken de ata cad idim vallahi senin ki bir şans bir özel yetenek eğer ki rahatsız olmuyorsan ne mutlu sana

Paramore insanlar hakkında yorum mu yapıyorsunuz herkes kendini sormuş 🤭ben de merak ettim benim için birşeyler yazabilir misiniz

AloneMom bnde aılesı evde kalmasın tek dıye yanına gonderyodu rıca edyolardı ozman yasadık oturyoz karsılıklı bırden kapıya bakıp aglamaya basladı geldıler demeye flan bnde telfondan müzik acıcaktm yemek yıyodu oda kıtlendı kaldı biyere sonra hemen ayetel kürsi actm gttıler sanrm rahatladı.Bikerede orda kalyodum ıkımzde karsılıklı koltukta yatyoruz herkes uyuyo odasında bn uyanıgım yer yadırgarm yatamam neyse bi erkek sesi arkdsmım adını seslenyo tövbe dedm 3 kere seslendı kalktö butün odayı gezdm herkes uyuyo wc kadr baktm sbh annesi bzm odanın kapısında olan senmıydı dedı korkmus kadn snrm 🤣 dedm bendm boyle boyle oldu flan işte hoca muska vermstı ona bnde kötü olmaya bsladm busefer bnada uzk dur dedı ondan dha görüşmedm onla bı sure sonra gectı bndekı

@Paramore yanıtlaya tıkladığımda sayfa donuyor.böyle yazıyorum😜çok garip vücudum titredi önce karıncalanma hissettim.izlediğim videoda korkmamak gerektiği söyleniyordu.korkmadım.sanki boşlukta gibi hissetim.sonra kare kare görüntüler gelmeye başladı.bi ara çok derinleştiğini hissetim daldığım seyahatin.kalkmam gerek diye düşündüm.öksürerek kalktım sola dönüp yattım ama hala etlisindeydim.sonra uyumuşum

Paramore aaayyy ya bnada bakabilir misin söylerken utanıyorum seni yormak istemem ama napayim merak da ediyorum