Antisosyalll Dilaylaa bilmiyorum yaptımmi ben sadece yapmak istediğim şeyleri rüyamda yapıp rüya olduğunu biliyorum sıçrayarak uyaniyorum
YigitAlpsMom Paramore Canım şuan nasılsın iyiysen ben çok merak ediyorum benim hakkımda ne düşünüyorsun ne geçiyor içinden bi yorum yapar mısın lütfen
Paramore YigitAlpsMom kuzum düne göre iyiyim ama hem yeni kalktım hem kahvaltı etmedim. Çayı bekliyorum 😂 kahvaltıdan sonra konuşuruz
Antisosyalll Paramore bekarken de ata cad idim vallahi senin ki bir şans bir özel yetenek eğer ki rahatsız olmuyorsan ne mutlu sana
kubra199 Paramore aaayyy ya bnada bakabilir misin söylerken utanıyorum seni yormak istemem ama napayim merak da ediyorum
Simurg Paramore insanlar hakkında yorum mu yapıyorsunuz herkes kendini sormuş 🤭ben de merak ettim benim için birşeyler yazabilir misiniz
Antisosyalll Dilaylaa yaa ben hep uçmak ne çok yükseğe zıplamak isterim arada rüyamda geziyorum o şekilde hiç de bitsin istemiyorum 😁
Dilaylaa Nefertitim bu dunya gibi değil aslında , çok puslu bir dünya ve Sesler çok boğuk geliyor . Ama ne olduğunu görebilirim evet . Yaparsanız sizde görebilirsiniz ama bedenden uzaklasmak zamanla oluyor yani sürekli deneme yapmanız gerekiyor
Dilaylaa Antisosyalll Evet bende astral seyahatte tüm gece uyanmamak için direnirdim bazı zamanlar. Korkunç olarak düşünüyorlar ama aslında beni de çok cezbediyor. 🌸
Ygzmomm Kızlar bu rüya kontrü dediğiniz şey rüyada atıyorum iki yol var ben sağdan gitmek istiyorum rüyamdada sağdan gidiyorum. Karşımdaki kişilerin ne yapacağına karışamıyorum ama kendimi yönetebiliyorum bumudur?
Dilaylaa LadyMarmalade en etkili yöntem benim yazdığım aslında . Hatta diğer yöntemleri başarmak daha zor bence .