Paramore bekarken de ata cad idim vallahi senin ki bir şans bir özel yetenek eğer ki rahatsız olmuyorsan ne mutlu sana

Paramore insanlar hakkında yorum mu yapıyorsunuz herkes kendini sormuş 🤭ben de merak ettim benim için birşeyler yazabilir misiniz

AloneMom bnde aılesı evde kalmasın tek dıye yanına gonderyodu rıca edyolardı ozman yasadık oturyoz karsılıklı bırden kapıya bakıp aglamaya basladı geldıler demeye flan bnde telfondan müzik acıcaktm yemek yıyodu oda kıtlendı kaldı biyere sonra hemen ayetel kürsi actm gttıler sanrm rahatladı.Bikerede orda kalyodum ıkımzde karsılıklı koltukta yatyoruz herkes uyuyo odasında bn uyanıgım yer yadırgarm yatamam neyse bi erkek sesi arkdsmım adını seslenyo tövbe dedm 3 kere seslendı kalktö butün odayı gezdm herkes uyuyo wc kadr baktm sbh annesi bzm odanın kapısında olan senmıydı dedı korkmus kadn snrm 🤣 dedm bendm boyle boyle oldu flan işte hoca muska vermstı ona bnde kötü olmaya bsladm busefer bnada uzk dur dedı ondan dha görüşmedm onla bı sure sonra gectı bndekı

@Paramore yanıtlaya tıkladığımda sayfa donuyor.böyle yazıyorum😜çok garip vücudum titredi önce karıncalanma hissettim.izlediğim videoda korkmamak gerektiği söyleniyordu.korkmadım.sanki boşlukta gibi hissetim.sonra kare kare görüntüler gelmeye başladı.bi ara çok derinleştiğini hissetim daldığım seyahatin.kalkmam gerek diye düşündüm.öksürerek kalktım sola dönüp yattım ama hala etlisindeydim.sonra uyumuşum

Paramore aaayyy ya bnada bakabilir misin söylerken utanıyorum seni yormak istemem ama napayim merak da ediyorum

Tum sorulari yanitladim sanırım sjsjsjs ise gidicem artık öğlen bakarım 🥺

Bu arada kendimi tanıtayım belki Happy kidsden tanıyanlar çıkar.Nisa Ada momy Dilşad 👍oradaki nickname

prensesannesi27 bende çok korkardım da şükür bana birşey olmadı.bu olaylardan 2 sene sonra falanda bizimde bağımız koptu pek görüşmüyoruz

Ygzmomm Öyle kuzum odada bulunmaması gerekirmiş bizim odada da var eşim söyledi kaldiricam bende

Paramore burdan da yazdim canim özelden foto da attim. Seni de cok darlamak istemiyorum unutmamışsin cok sagol müsait zamanda konuşuruz yine sen bak sana attigim fotoğrafa 🤗