Nietzsche ben internetteki anlamlara inanmıyorum her gördüğümüz nesnenin olayın bi anlamı olamaz bence, bazı şeylerin oluyor ya da kişilere göre değişkenlik gösteriyor bilemiyorum bi ara rüya görmeye korkuyordum

Patmem internetteki rüya anlamlarına inanmıyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim zaten herkeste öyle olacak değildir tabii ki güzel düşünün güzel olsun :)

[silindi] ben aslında korkmam pek çünkü gerçek olduğunu bildiğim şeylerden genelde korkmuyorum
      Bu astral seyahat olayınında dinen olduğunu biliyorum yani alimler vs yazılarında bahsetmiş
      Oyle olunca gerçekliği kesin olan şeylerden korkmam ama dün baya irkildim gece görünce postu 😀
      Bakalım bugün esimde olmayacak
      Muhtemelen posta girip okumam yarın okurum ama umarım burdan da silinmez

[silindi] psikolojik olduğunu da düşünüyorum ama rüyaya filan anlam veremedim

KirmiziOjeli aynen bende inanmıyorum,hepsinde hayra alemet, iyiye alamet deyip duruyor . Benim önce yanağım şişti sonra dişlerimin yarısı döküldü

Patmem bende rüyamda çokça görürüm dislerimin döküldüğünü hatta acısıyla uyanır hemen aynaya bakarım ama hiç bişey olmadı bugüne kadar ruyamla bağdaştırcak 😂

Tomris Kidste gördüm de yorum yapamamistim🤣 Bende lisede deneyip korkanlardanim🤣

Panda işte burda silinen ne var onu anlamadım 😂neyini merak ediyorsun ayrıntılı sor 😂😂

• [silindi]

Zhnce bugun benim eşimde yok evde sabahlar olmasın😂

Nietzsche ya happy kidste hesabım silindi bi daha giremeyecekmiyim yani☹️

Emelim yeni üyelik açmayı denediniz mi ?deneyip açamadıydanız bir daha giremeyebilirsiniz.