Nietzsche ben internetteki anlamlara inanmıyorum her gördüğümüz nesnenin olayın bi anlamı olamaz bence, bazı şeylerin oluyor ya da kişilere göre değişkenlik gösteriyor bilemiyorum bi ara rüya görmeye korkuyordum
Astral seyahat
Patmem internetteki rüya anlamlarına inanmıyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim zaten herkeste öyle olacak değildir tabii ki güzel düşünün güzel olsun :)
[silindi] ben aslında korkmam pek çünkü gerçek olduğunu bildiğim şeylerden genelde korkmuyorum
Bu astral seyahat olayınında dinen olduğunu biliyorum yani alimler vs yazılarında bahsetmiş
Oyle olunca gerçekliği kesin olan şeylerden korkmam ama dün baya irkildim gece görünce postu 😀
Bakalım bugün esimde olmayacak
Muhtemelen posta girip okumam yarın okurum ama umarım burdan da silinmez
KirmiziOjeli diyanet sayfasından baktım canım ve çok baktım çoğu yerde aynı şey yazıyordu:)
KirmiziOjeli aynen bende inanmıyorum,hepsinde hayra alemet, iyiye alamet deyip duruyor . Benim önce yanağım şişti sonra dişlerimin yarısı döküldü
Patmem bende rüyamda çokça görürüm dislerimin döküldüğünü hatta acısıyla uyanır hemen aynaya bakarım ama hiç bişey olmadı bugüne kadar ruyamla bağdaştırcak 😂
Anayimbenanaa hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız :)
Emineyilmaz emineeee ben kimim
Biliyomusun😅😅😅
Happykidssci nasi yani
Tomris Kidste gördüm de yorum yapamamistim🤣 Bende lisede deneyip korkanlardanim🤣
[silindi]
Zhnce bugun benim eşimde yok evde sabahlar olmasın😂