NaimeYilmaz aa burası da mı sizin 😅
Astral seyahat
benbilmembebembilir hiçbir yer bana ait değil :) İlgileniyorum elimden geldiği kadar 🙏
NaimeYilmaz sizin derken happymom un kurucularını kast etmiştim aslında 🥲
Gittibimilyarlikmobilya kiz buraya niye cevap yazamiyorum bir tuafff sen kimsin seni taniyamadim ben yumurtaliktakilimon😅😅 @Emineyilmaz
Gittibimilyarlikmobilya tanıdık bence aklıma bi isim geldi de bakalım 😂
Emineyilmaz benim ben limonnnn yazamiyorum buraya kids gibi degil 😅😅😅2 saattir size cevao vermeye calisiyorm
Boklu he hahahahah😂😂😂😂 kız boklu nickinden yumurtalıktaki limon nickini tahmin edemedimm hshssh. Dondurmalı kahve oda
Boklu ya hahhaahah😂😂
Emineyilmaz 😅askolsun 😅😅 busraa giz senmissin
Boklu evet evet Büşra o da😂😂 ay niye kimse ben gibi gerçek nickiyke glemedi yaaa
prensesannesi27 dalga geçmedim ki bacım. Bu şekilde çoğu şey gün yüzüne çıkarılabilir ama cesaret edebilene tabiki.
Kovid gibi bir şey Astral seyahat. Kronik hastalığı olana zarar verebiliyor belli ki.
Emineyilmaz ya senden bitane daha var mı sanıyorsun? ♥️♥️♥️
Emineyilmaz ben kendi adimi hicbiryerde nick olarak kullanmiyorum😅buraya kaydolurkende muhabbet kusuna kiziyordum
Bokluyu diye ordan adim
Boklu😅😅
Evrim ney canım anlamaıdm valla
hayatbuiste orası bı gercek hasta ısen zorlanıyorsun allah korusun yetmedıgı yerde gucun gerı dönüyorsun tabı bu seyehat de bütün kapılar acık her türlü varlık ıle karsılasabılıyorsun
Boklu hahahahah 😂😂😂 yok kız isim olarak demedim kidsteki nickim ismim ya öyle geldim sen ve büşra niye kidsteki gibi değilsinzi anlamında dedim😂