Ygzmomm @Dilaylaa @Paramore KIZLAR BANADA Bİ BAKAR MISINIZ LÜTFEN ? Adım Ayşe 22 yaşındayım gerekirse diye 😂
Boklu Gittibimilyarlikmobilya kiz buraya niye cevap yazamiyorum bir tuafff sen kimsin seni taniyamadim ben yumurtaliktakilimon😅😅 @Emineyilmaz
Emineyilmaz Boklu he hahahahah😂😂😂😂 kız boklu nickinden yumurtalıktaki limon nickini tahmin edemedimm hshssh. Dondurmalı kahve oda
Boklu Emineyilmaz benim ben limonnnn yazamiyorum buraya kids gibi degil 😅😅😅2 saattir size cevao vermeye calisiyorm
Boklu Emineyilmaz ben kendi adimi hicbiryerde nick olarak kullanmiyorum😅buraya kaydolurkende muhabbet kusuna kiziyordum Bokluyu diye ordan adim Boklu😅😅
hayatbuiste prensesannesi27 dalga geçmedim ki bacım. Bu şekilde çoğu şey gün yüzüne çıkarılabilir ama cesaret edebilene tabiki. Kovid gibi bir şey Astral seyahat. Kronik hastalığı olana zarar verebiliyor belli ki.
prensesannesi27 hayatbuiste orası bı gercek hasta ısen zorlanıyorsun allah korusun yetmedıgı yerde gucun gerı dönüyorsun tabı bu seyehat de bütün kapılar acık her türlü varlık ıle karsılasabılıyorsun
Emineyilmaz Boklu hahahahah 😂😂😂 yok kız isim olarak demedim kidsteki nickim ismim ya öyle geldim sen ve büşra niye kidsteki gibi değilsinzi anlamında dedim😂
Boklu Emineyilmaz coksa yumurtaliktakilimon adini kullanmak istemiyorum kidstekiler okuyamiyor daha😅burda kisa ve oz boklu nicki kullanicam😂😂
Boklu Emineyilmaz Dun aksam noldu senin bilgin varmi ben mide bulantisi ve bas agrisiyla uyudum erkenden gidebildimj dilay nurun evine