Boklu he hahahahah😂😂😂😂 kız boklu nickinden yumurtalıktaki limon nickini tahmin edemedimm hshssh. Dondurmalı kahve oda

prensesannesi27 dalga geçmedim ki bacım. Bu şekilde çoğu şey gün yüzüne çıkarılabilir ama cesaret edebilene tabiki.
    Kovid gibi bir şey Astral seyahat. Kronik hastalığı olana zarar verebiliyor belli ki.

Emineyilmaz ben kendi adimi hicbiryerde nick olarak kullanmiyorum😅buraya kaydolurkende muhabbet kusuna kiziyordum
      Bokluyu diye ordan adim
      Boklu😅😅

hayatbuiste orası bı gercek hasta ısen zorlanıyorsun allah korusun yetmedıgı yerde gucun gerı dönüyorsun tabı bu seyehat de bütün kapılar acık her türlü varlık ıle karsılasabılıyorsun

Boklu hahahahah 😂😂😂 yok kız isim olarak demedim kidsteki nickim ismim ya öyle geldim sen ve büşra niye kidsteki gibi değilsinzi anlamında dedim😂

Zhnce tahmin ettiğim gibi demek ki. Bunu yapanlar var.
            Ben şunu merak ediyorum.
            Mesela amcamın evine gitmek istedim. Bildiğin yol mu gidiliyor. Yoksa bir anda kendini daire yada apartman kapısında mi buluyorsun

hayatbuiste aaa güzel soru bildiğin yol değil bence çünkü dilay londradan çoruma gitti 😀

Emelim peki gerçek yaşamda hiç görmediğin bir yeri o anda görüyor musun.
                Mesela ben topkapi sarayıni hiç ziyaret etmedim. Astral seyahat ile görebilir miyim içini acaba.

hayatbuiste yol gitmek gibi değil bu
                  Mesela Dilay yurtdisinda
                  Nurun evine gitmek istedi aynı dakikalarda konuşuyorlardı burda
                  Nura apartmana giremiyorum dedi sokağına kadar gitmiş ama giremedi evine

Yani bi anda orda oluyor

YigitAlpsMom kizim hasta onunla ilgileniyorum canim benim sen nasilsin ayrica limon nasil buran eksik kalsin😅😅😅

Zhnce anladım. Demek ki her yere girilmiyor. Bazı yerler engelli. Allahım ne kadar büyüksün Yarabbi. İnsan beyni çok karışık, mucizevi bir şey.

Emineyilmaz coksa yumurtaliktakilimon adini kullanmak istemiyorum kidstekiler okuyamiyor daha😅burda kisa ve oz boklu nicki kullanicam😂😂

hayatbuiste heryerw giriliyor sadece girecegın yer bir varlık tarafından korunuyor veya izin verılmıyorsa gıremıyorsun sonucta bu onların dünyası karsına ne cıkacagı bellı degıl nur arkadasımızda da 3 harflıler oldugu için evıne gırememıs dilay olay bu

hayatbuiste aynen oyle
                        Dilay engellendiğini söyledi yani izin vermiyorlar dedi çok fazlalar dedi
                        Yarım yamalak hatırlıyorum çünkü okur okumaz post silindi gitti öylece kaldı hersey

Ful
                        Yok bacım su yine tanımadım 🙄
                        Beni taniyan çıksın ortaya gavur ellerinde kalmış gibi hissediyorum 🤪😂

Emineyilmaz Dun aksam noldu senin bilgin varmi ben mide bulantisi ve bas agrisiyla uyudum erkenden gidebildimj dilay nurun evine

Ful
                            Olabilir sonuçta aynı memleket 😂
                            Sende kids li bende

Boklu geçmiş olsun kuzum bende iyi oğlanla uğraşıyorum demi ya eksik kalmamaliyiz😂😂