elzemmomy Daha sonra bir şey oldumu ? Okuduğunuz şey önemli. Aklınızda tutsaydiniz keşke ben

Dilaylaa dilay kidsten geldim bende benim yanıma da gelmeni istiyorum demiştim ama sonra post kapandı lütfen bi bana da uğrayabilir misin 😊

@Dilaylaa arapça bilmediğim için tutamadım yani sadece arapça harfler vardı ve ben onu okuyordum o an bile şokundaydım nasıl yapıyorum diye bilincim açıktı ama ağlıyordum bağıra bağıra zorla okuttukları için,sonra tabi hocaya gittik musallat olduğunu söylediler her gün tanımadığım insanların tabut içindeki ölü hallerini görmeye başladım artık uyumak istemez hale gelmiştim bir kaç hocadan sonra kesildi bu durum

Cerver6 ve Nur ben sürekli rüyamda cinleri görüyorum yani aslında görmüyorum hissediyorum ve biliyorum onların olduklarını acaba bana da musallat olmuşlar mıdır yoksa sadece öylesine bir rüyamıdır bu

hayatbuiste valla sormak lazım ama görebiliyosun bence çünkü dilay demisti hiç görmediğim bir eve gittim fln

@Dilaylaa şimdilerde ise sadece uyku içinde ayda bir ve ya 2 kez görüyorum ama bir şey yapmıyorlar ama varlıkları çok rahatsız ediyor uyku içinde (rüya asla değil)duaları okuma ya başlıyorum onlar gidene kadar sonra sabah oluyor uyanıyorum normal bir gün gibi

Ya herkes birbirini tanıyo mu ben kendimi neden yetim gb hissettim 🥲

elzemmomy Kesildiyse sorun yok . Dinimizde var bunlar biliyorsun. Astral boyut farklı bir boyut onlarda farklı bir boyutta . Dinimizle bilim zaten ilişkili çoğu zaman .

elzemmomy Ben astral seyahat yapsam da rüyamı çoğu zaman kontrol edemem . Astral boyutta kontorl bende olduğu için güçlü sayarım kendimi . Ama rüyalarıma benimde farklı varlıklar girer çoğu zaman sanırım beni korkutmaya çalışıyorrlar :) sadece birkaç kez denk geldim ama onda bile rüyalarımda rahat bırakmadılar.
        Önemli olan korkmamak .

Dilaylaa ya üç harfillerden baska varlıklrda mı varne kadar bilgisizmişim bu konuda uzaylılar da mo var acaba🤔

Dilaylaa canım benden nasıl enerji alabiliyorsun? Yada bunu yapabiliyor musun? Yorgunluğumu gideriversen hamileyim 😂yada evimde ki enerjiyi görebilir misin?