[silindi]
Yavrum şu nicklerinizi düzeltin 😂
Kim kim bilmiyorum
Astral seyahat
3children1mom 😂😂 sırf bir konu için hesap açtım burda ya
Bide insanları tanimayinca çok zorlandım
Boklu
Seni de bildim kuzum valla nasıl sevindim bilsen 😂
Zhnce
Aynen bende ondan garipsedim valla😂
[silindi]
3children1mom ya şimdii buraya alışır muhabbete sararsak birileri kidse gidip bizi ifşa eder diye ismimi koymadım 😂😂
YigitAlpsMom
Seni de bildim kız 😂
[silindi]
😂😂 kim ne derse desin boşver zelisim
Dilaylaa canım rüya olmadığına emin olduğum bir olayı anlatmak istiyorum gözüm kapalı uyuduğumu zannediyorum ama uykuda değilim sonra o varlıkları görüyorum çok ama çok fazlalardı büyüklerden bir tanesi beni yatağımdan alıp salona götürdü ve diğerleride oradaydı elime küçük bir kağıda yazılmış arapça yazıları olan bir şey verdi ve bana onu ağlayarak zorla bağıra bağıra okutturdular (kesinlikle arapça bilmiyorum bu arada)ve sonunda ağlarak gözlerimi açtım evden kaçarken buldum kendimi @Paramore
Boklu
Benim kiz 😂
Boklu
Demesen bilemezdim kiz bende pembenin ex aski yunuzz lskekdkd
elzemmomy evinde büyü olabilir
@Dilaylaa arapça bilmediğim için tutamadım yani sadece arapça harfler vardı ve ben onu okuyordum o an bile şokundaydım nasıl yapıyorum diye bilincim açıktı ama ağlıyordum bağıra bağıra zorla okuttukları için,sonra tabi hocaya gittik musallat olduğunu söylediler her gün tanımadığım insanların tabut içindeki ölü hallerini görmeye başladım artık uyumak istemez hale gelmiştim bir kaç hocadan sonra kesildi bu durum
3children1mom cansu93 bnde bildin mi 😂
hayatbuiste valla sormak lazım ama görebiliyosun bence çünkü dilay demisti hiç görmediğim bir eve gittim fln