Dilaylaa canım rüya olmadığına emin olduğum bir olayı anlatmak istiyorum gözüm kapalı uyuduğumu zannediyorum ama uykuda değilim sonra o varlıkları görüyorum çok ama çok fazlalardı büyüklerden bir tanesi beni yatağımdan alıp salona götürdü ve diğerleride oradaydı elime küçük bir kağıda yazılmış arapça yazıları olan bir şey verdi ve bana onu ağlayarak zorla bağıra bağıra okutturdular (kesinlikle arapça bilmiyorum bu arada)ve sonunda ağlarak gözlerimi açtım evden kaçarken buldum kendimi @Paramore

elzemmomy Daha sonra bir şey oldumu ? Okuduğunuz şey önemli. Aklınızda tutsaydiniz keşke ben

Dilaylaa dilay kidsten geldim bende benim yanıma da gelmeni istiyorum demiştim ama sonra post kapandı lütfen bi bana da uğrayabilir misin 😊

@Dilaylaa arapça bilmediğim için tutamadım yani sadece arapça harfler vardı ve ben onu okuyordum o an bile şokundaydım nasıl yapıyorum diye bilincim açıktı ama ağlıyordum bağıra bağıra zorla okuttukları için,sonra tabi hocaya gittik musallat olduğunu söylediler her gün tanımadığım insanların tabut içindeki ölü hallerini görmeye başladım artık uyumak istemez hale gelmiştim bir kaç hocadan sonra kesildi bu durum

Cerver6 ve Nur ben sürekli rüyamda cinleri görüyorum yani aslında görmüyorum hissediyorum ve biliyorum onların olduklarını acaba bana da musallat olmuşlar mıdır yoksa sadece öylesine bir rüyamıdır bu

hayatbuiste valla sormak lazım ama görebiliyosun bence çünkü dilay demisti hiç görmediğim bir eve gittim fln