Dilaylaa Yukarıda anlattim ben bi ara rüyayla gercegi ayırt edemiyordum cunku ruyamda çoğu zaman fark ediyordum defalarca yataktan kalktigimi görüp aslinda hic kalkmadigimi anlıyordum. Biraz karışık ama rüya içinde ruya da denilebilir

Dilaylaa Ya ben bazen başka bir evde yerde uyuduğumu görüyorum hissediyorum bu ne olabilir ki hiç üstüne düşmemiştim şimdi merak ettim

Efsun Farsça konuşulduğunu banada hafız arkadaşlarım dile getirmişti . Ben daha önce gördüğüm zamanlarda arapca olarak sadece gitmeleri gerektiğini söyledim oda eğer gitmezler ise . Onun dışında asla iletişime geçmedim gecmemde . Insanların ruhlarını o boyutta tutabilirler . Iletişime geçmek çok tehlikeli ne olursa olsun .

Dilaylaa Rüyamda kendimi camdan atmayı planlıyordum bildigin uyanabilmek icin. Sonra kendi kendime diyorum ki ya ruya değil de gerçekse. Alt üst olmustum bildiğiniz

Miros01
        Besmele çek besmele😂
        Benim babanneme de 3 harfliler musallat olmuştu. 6 7 yaşlarındayken başlamış. Daha surda 10 yıl öncesine kadar. Cuma günleri eli dişleri kilitlenirdi. Cok şükür bitti

Dilaylaa Osana bağlı ele geçirmeleri amacına bağlı hangi kişilikte geldikleri geldiklerinde söylenmesi emir vermen gerken kaideler var bunca zaman seninle beraberler onlardan sana zarar gelmez o kitaplarda neyapman gerektiği anlatır sen istediğin zaman karşına çıkar ama hep seninle siz evde yokken evde yaşamlarını devam ettirirler bir baskasindada varsa sen anlarsın hemen

3children1mom gece hatim indirdim okumaktan🤦‍♀️😂ayy Allah yardımcıları olsun ya zor bişey benim bi tanıdığımda da bar 6 yıldır aynı düzelmiyor akşam ezanında bayılıyor fenalaşıyor.