Miros01
Yılana sarıldım haberi yok de 😂😂
Korkulacak birsey yokmuş 3 harfliler le alakalı değilmiş kız

Dilaylaa
    Bu ruyayi kontrol etmek nasil oluyor.
    Ben mesela ruya görüyorum oğlum uyanip su içiyor cis yapıyor sonra kaldigim yerden devam edeyim diyorum iyi konsantre olursam rüyanın devamı oluyor.
    Bu ruyayi kontrol etmek olur mu?

Dilaylaa Farsça konuşurlar lakin bilmiyorsan ise sana görüntü olarak gösterirler sen yorumlarsin yorumlama yapar isen busefer sana geçmiş görüntüleri gozterir bazı kaideler var onları uygularsan anlık bir ikisaat öncekileri gozteriyorlar

Gittibimilyarlikmobilya Rüyanın icindeyken anlıyorsun. Mesela ben ruyamda kötü bisey yapıyorum diyorum ki nasil olsa rüyadayım yap gitsin. Ama bi ara psikolojimi bozmustu bu durum ruyayla gercegi karıştırmaya bile başlamıştım

Dilaylaa Yukarıda anlattim ben bi ara rüyayla gercegi ayırt edemiyordum cunku ruyamda çoğu zaman fark ediyordum defalarca yataktan kalktigimi görüp aslinda hic kalkmadigimi anlıyordum. Biraz karışık ama rüya içinde ruya da denilebilir

Dilaylaa Ya ben bazen başka bir evde yerde uyuduğumu görüyorum hissediyorum bu ne olabilir ki hiç üstüne düşmemiştim şimdi merak ettim

Efsun Farsça konuşulduğunu banada hafız arkadaşlarım dile getirmişti . Ben daha önce gördüğüm zamanlarda arapca olarak sadece gitmeleri gerektiğini söyledim oda eğer gitmezler ise . Onun dışında asla iletişime geçmedim gecmemde . Insanların ruhlarını o boyutta tutabilirler . Iletişime geçmek çok tehlikeli ne olursa olsun .