Astral seyahat
3children1mom çok sağol canım 🥰söylerim ama yapacağını pek sanmıyorum artık kendisi de umursamıyor alıştım diyor🤷♀️
Dilaylaa Canım bu seyahat metafizik ile alakalı değil mi birde bu üç harflilee mesela İslam dininde Havaş ilmiyle uğraşanlar yapabiliyor oda çok zor ve uzun bir iş diyorlar doğrumu bilgin var mı acaba
[silindi]
Paramore geçmiş olsun 🌼.
Mynameisugu Evet metafizik ile alakalı . Yukarı da aslında bu durumu açıkladım ben .
Miros01
Cok zor ama yaa..
Eğer müslüman olmayan kısım musallat olduysa intihar ettirene kadar uğraşıyor. Benim babannemin kiler müslüman olanlardı. 1 kız 1 oğlan vardı. Falan Allah kimseye yaşatmasın 🤧
Dilaylaa ya gizli konuşmayın bizede deyin hele 😂 çok özel değilse merak ediyor insan şahsen ben bu konulara aşırı ilgim var
Dilaylaa
Birşey sorucam bu astral seyahat de ne diye niyet ediliyor sordum ama cvp alamadım.
Efsun yok hayır korkmadım yani çok fazlaydı evet ama okudunuz mu bilmiyorum nur zaten bu durumdan şikayetçi istemsiz gördüğünü söylüyor ben gittiğimde çok fazlalardi aralarından geçmem bile imkansızdı o kötü enerjiyi hissettiğimde önce başka apartmana girip çıktım ama o apartmana girmeme izin vermediler sanki . Geri eve döndüğümde uyanmadan kapı yumruklandi. Ama mesafe çok uzaktı enerjim yetmedi yorgun düştüm o kötü enerjide boğdu beni aslında . Gündüz çünkü deneme yaptığımda bir sorun olmamıştı.
Dilaylaa Anladım hepsini okuyamadım çok fazla yorum var alakasız şeylerde yazılı olduğu için yani ruhumuz gezinebiliyorsa ben burdan şunu anlıyorum ki demekki olduğumuzda farklı bir boyuta geçeceğinin dogrulaniyor ve direk ahiret inancı olmayanlar için uygulanmalı bence yok diyenler için bir işaret demekki ruh o boyutlara gecebiliyorsa ölünceye farklı boyuta geciyoruz
3children1mom Niyet edilmiyor uzanıp zihnini bosaltiyorsun ve ruhunun boyut degistirecegini düşünüp ona inaniyorsun yavas yavas zaten yataktan kaydığını hissediyorsun ben bu kadar ilerleyebildim sonra tabi korkmustum🤣
Dilaylaa
Mesela birine giderken baska kisileri görüyor musunuz
3children1mom aminn oda bi ara kendini balkondan atacaktı müslüman değiller sanırım. Akşam ezanı okunduğu an gırtlağına bişey yapışıyormuş boğmaya çalışıyormuş Allahım anlatırken bile ürperiyorum.😬
Pcoslu1anne
Hmm..
Istediğim yere gidebiliyor muyum peki
3children1mom Farklı niyetle yapanda varrdir baska varlıklar ile iletişime geçmek isteyen ama benimki merak ve gezinti sadece . Daha önce arkadaşlarımın birkaç özel isteği için yapmıştım birde nur için yaptım. Onun dışında bir amaçla yapmadım bugüne kadar
Miros01
Hm.. evet müslüman olmayan kısım malesef😔
3children1mom Ilk seferde evi ya da yan daireni gezebilirsin bikac sefer sonra istedigin yere gidiliyor
Tomris Allah seni ne yapmasın 😂korkudan gecikir 😂