Paramore kuzum iş makinasını getirmek çok para ya 😂tırla gidiyor falan . Ama dediğin gibi define yer değiştiriyor tılsımlı. Hiç bulaşmamak lazım

@Paramore canım az önce merak etme bir şey yok demiştin geldin mi acaba gördün mü beni çok merak ettim🥰

• [silindi]

Paramore onda mı diyorsun yani 🤔. Neyse unuttuğu için vermediyse helali hoş olsun yinede, teşekkür ederim bu arada yorumun için. E bu kadr konuştuk bnden bir enerji alamadın mı kids te çok kişi tanırda beni 🤪 foto atsam yorumlar mısn yada bi kahve falı bakar mısn 😇😇

Paramore iş yerinde baya sıkıntılarım var acaba banada yardımcı olabilirmisiniz😢 neler olcak bundan sonra

3children1mom ahhh yok aşkım ben evde yokum bana uğrama sakın vallahi can veririm olduğum yerde ama kocam evdeyken gel ondan cesaret alırım korkmam🤪😂😂😂

Paramore Sabahtan beri oturdum tek tek takip ediyorum resmen 😊 ama gerçekten ne olduğunu falan nasıl anlayabiliyorsunuz mesela biz böyle sorunca falan ben de hep merak etmişimdir bizde bir şey var mı diye ama korkarım da. Hele son zamanlarda sebepsiz bazı şeyler yaşıyoruz

3children1mom ahahahhaa psikopat seni😂 Nur gelcek diye ödüm kopuyor bebem uyuyor etrafa bakıp duruyorum bişey var mı diye😂😂

Paramore yukarlarda bir konudan bahsettim çok huzursuz hissediyorum lütfen