@Paramore canım ben hamile iken rüyalarıma gelip beni korkutmuslardı hatta 2 aylik hamile iken cinsiyetini söylemişlerdi çocuğumun ve bir isimle seslenmislerdi oğluma cok korkmuştum ve gerçekten cinsiyeti erkek olduğunu öğrendim 1 bucuk ay sonra onların seslendiği ismi koymadım
Normalde hiç bu konulardan korkan biri değildim ama hamile iken sanki içime korku düşüyordu geceleri uykuya dalamiyordum vs sübyan var dediler muska yazdılar ben doğuma kadar taktım sonra cocuga başka muska yazdılar 3 yaşına kadar tak dediler ben ilk bikac ay taktım sonra takmadım ama genelde yanımda taşıdım uyuduğu yere vs koydum (neden takmadın derseniz bayağı büyüktü ve cocugu rahatsız ediyordu eziyordu vucudunu oyle söyleyeyim)
Simdi oglum 14 aylik oldu muskayı odasinda tutuyorum ama cok yanımda taşımıyorum ben zaten doğumdan sonra takmayı bıraktım. Ama merak ettim acaba gelsen bana evde kötü enerji varmi veya büyü başka kotu bir muska yazılmışmı benden ve çocuğumdan nasil bi enerji alirsin merak ettim.
Hamile iken gördüğüm o isim söyledikleri rüyada biraz korkutucu idi o yuzden açıkça yazmadım istersen özelden ayrıntılı rüyayı anlatabilirim