3children1mom Dilaylaa Saçma ama birşey sorucam. Diş çektirmekten cok korkuyorum. Acaba bu şekilde diş çekimi yapılır mı 🙈 Ya da buna benzer somut bir şey 😂
Dilaylaa Pcoslu1anne Evet anlıyorum seni . Çok zorlayıcı tabiki insan bünyesi bir süre sonra kaldıramıyor .
Tubi Dilaylaa Birşey merak ettim dün geceden beri takipteyim 😁mesela diyelim ki birinin evine gittiniz o evde ki eşyalara dokunabiliyor musunuz.
prensesannesi27 Dilaylaa bana ne olcak acaba hoca bana muska yazmıstı kayboldu.Eski evde musallat olduklarını goryodum arapca bsyler dıyodum ama bn bılmem arapca sankı fılm cekıyormusum gıbıydı aureklı golge goryodum arkamda dolasan bazen aynadan goryodum kaybolyodu anlık.hislerim kuvvetlı evt blyorm ama baska bısey varmıdır acaba @Paramore
Almila35 Dilaylaa hisleriniz çok kuvvetli sanırım iş yerinde bazı problemlerim var. Acaba bundan snra ne olucak çok merak ediyorum yardımcı olabilirmisiniz😢
YigitAlpsMom 3children1mom ay ne güzel valla çok severim burda da öyle arkadaşım yokki birlikte yapalım
Dilaylaa Tubi Evet dokunabilirim. Ama yanıma alamam uzun süre elimde tutamam elimden kayıp düşer. Mudahele edemem yani.ama masanın üzerindeki bir bardagi yere düşürebilirim.
Dilaylaa prensesannesi27 Siz iyi bir hoca bulsanız daha iyi . Korkmayın o anlarda. Kuranı kerim okuyun bolbol
3children1mom YigitAlpsMom Adana mı bende ilkokulu osmaniye de okudum 😂 Adana güzel yer 👍🏻 Bende kayseride oturuyorum şuanda 🤭
3children1mom Miros01 O değilde benim büyük kız arkadaşlarıyla oynamaya gitti. Evden sesler geliyor. Diğer küçükler de uyuyor😳
Paramore Kaynanam geldi . Sinirden catliyom ya. Oğlu hastaya. Yatak odama girdi kadın ya . Bı destur . Yemek yedi ki çorba yap ateşine bak kahvaltı yaptı mı. Salak kadın ben kocama bakamiyom sanki 😑😑😑 bütün enerjimi söktü götürdü
prensesannesi27 Paramore azxık ona gönderin sizdekilerden ugrassın dursun 🤣🤣 korkutsunlar bi siz onları yönlendırenılyosunuz ıstersenız tabı bedelı olyodur
Miros01 Paramore tüüüü Allah’ın cezası gelecek zaman mı bulamamış🥲😂 Korkut kız onu gitmezsen gelirim sana de😂😂
Antisosyalll Paramore nur bebegin nasil oldu gecmis olsun her ikisinide kaynana.o yapar öyle şeyler 😁
Paramore Miros01 beni deli ediyo kadın ya . Ariyo uyuyo ikiside diyom yinede geliyor . İş görüyom bende diyom yoook . Amanın Oğluşu hasta olmuş 😂 oğluşum oğluşum diye geziyor