Dilaylaa Tubi Evet dokunabilirim. Ama yanıma alamam uzun süre elimde tutamam elimden kayıp düşer. Mudahele edemem yani.ama masanın üzerindeki bir bardagi yere düşürebilirim.
Tubi Dilaylaa 😱ayy çok korkunç aslinda cok ilgimi çekti yapmak isterim ama korkarim panik atagim var denesem panik atagım tutar heralde 😁
Mamaqueen Dilaylaa burdan isteyen ve korkmayan birine gidip bardagi yere dusurebilirmusiniz? Hem size inanmayanlarda inanmis olur boylelikle ??
Paramore Miros01 beni deli ediyo kadın ya . Ariyo uyuyo ikiside diyom yinede geliyor . İş görüyom bende diyom yoook . Amanın Oğluşu hasta olmuş 😂 oğluşum oğluşum diye geziyor
[silindi] Paramore off kaç defadır söylüyorum bnden nasıl bir enerji alıyorsun diye aşırı merk ettim 🙄.bşrde başım çatlayacak gibi ağrıyor okuyup üfle hele 😁
Antisosyalll Paramore hahah yatak.odama girilmesinden asla hoşlanmam kim olursa olsun ama onlara laf anlatamazsın ki oglumunda odası çocuğum oturma odasında yatıyor da ben mi yatak odasına girdim der 😁
3children1mom YigitAlpsMom Adana mı bende ilkokulu osmaniye de okudum 😂 Adana güzel yer 👍🏻 Bende kayseride oturuyorum şuanda 🤭
Dilaylaa Tubi Panik ataginiz varsa yapmayın tehlikeli olabilir. O an adrenalin ve korku yaşayabilirsiniz .
3children1mom Miros01 O değilde benim büyük kız arkadaşlarıyla oynamaya gitti. Evden sesler geliyor. Diğer küçükler de uyuyor😳
Miros01 3children1mom ıyyy aynı benim kaynana pek severim kendisini yılan familyasından olur kendileri dilini pek bilmem ama geçiniyoruz işte zor bela😂😂😂
Paramore Benkim gelebilirsen görürüm herşeyi ama isteyince gelemiyorum. Konuşurken kendisi olursa oluyor 🙄
Mathilda1818 Paramore Bence sen bana gelebilirsin 👍🏻 Benim 6.hissim çok yüksektir ama bu aralar çok karışıyor kafam acaba bunun için bişey yapıyormusun?
Antisosyalll Paramore Nur benimde sormak istediğim şeyler var ama ne zaman bakmak ister veya istemezsen anlarım yani enerjimi falan sormuyorum egerki hislerin kuvvetli ise ne zaman istersen benim sorularımı yanıtlanmasın yanıtlanmazsan da canın sagolsun
Benkim Paramore anlıyorum canım hissedersin insallah diyim ne diyim ve en yakın zamanda kontrol etmeyi de öğrenirsin🙏 cok iyi hissettim ben senin hakkında mesela kanım ısındı hemen arkadas olmak isterim iyi birisin karşına hep iyiler ciksin insallah 🤲
Tubi Dilaylaa Sanki bir ara astral seyehate cikip bedenine dönemeyen bir genç vardi ölmüş falan dediler Boyle birsey mümkün mü peki ? Bu arada cesaretinize hayran kaldim.
prensesannesi27 Paramore 😁 desen azcık sunla bi ilgilenın bnı rahat bıraksın dıye 😁 bn olsam korkutup kacırırdm🤣🤣