3children1mom Panda Sağol canım sen kaç yaşındasın. Nerde yaşıyorsun. Kaç çocuk var ya da evli misin?
Anayimbenanaa 3children1mom ben bı ara çok takıldım çokta görüştüğüm arkadaşım var hepsi bıraktı bende bıraktım 😂 bu arlaar yine bakıyorum özellikle bu konu çok hoşuma gitmişti yarım kaldı 😂
Aferim123 Ayy çikolata güzel oluyor ya. Bi an içimden acaba günah mı diye geçiriyorum sonra günahı boynuma oluyorum 😂 bide ben bir keresinde alkolun verdiği etkiyle limon sıkıp bide üstüne tuzlayıp yalamıştım 😂😂
Panda 3children1mom Ben 21 yaşındayım.Azerbaycanlıyım Bakıda yaşıyorum.3yıllık evliyim 7 aylık oğlum var😊Senin 3 çocuğun var galiba
3children1mom Happykidssci Aaa evet tanıdım yaa 😂 Bende o vesile ile geldim buraya 🤭 Happykidssci kendimizi belli ediyoruz burda da😂 Böyle söyleyince akraba falan sandım kiz😂 Pp yi kaldırdım hemen
Rouge Kelebekler yani günah olarak düşünürsek bunları bulamayan varken oranıza buramıza sürmek olmaz😂
Happykidssci 3children1mom ikiyigitannesi hatırladın mi dün akşam astral sayesine transfer oldum bende
3children1mom Panda Evet kuzum 3 tane kızım var. 9 yıl oldu bende evleneli. Türkiye de yaşıyorum bende 🤭
Happykidssci 3children1mom kiz yok o anlamda demedim postları yadirgiyoruz ya ister istemez ondan öyle dedim yorumuna istinaden😂
3children1mom Happykidssci Haa ne bilim kız 😂 Malum bizim oralar da hemen lincliyorlar. Yada hemen bamliyorlar..🤷🏻♀️🙄