3children1mom Panda Sağol canım sen kaç yaşındasın. Nerde yaşıyorsun. Kaç çocuk var ya da evli misin?
Panda 3children1mom Ben 21 yaşındayım.Azerbaycanlıyım Bakıda yaşıyorum.3yıllık evliyim 7 aylık oğlum var😊Senin 3 çocuğun var galiba
Anayimbenanaa 3children1mom ben bı ara çok takıldım çokta görüştüğüm arkadaşım var hepsi bıraktı bende bıraktım 😂 bu arlaar yine bakıyorum özellikle bu konu çok hoşuma gitmişti yarım kaldı 😂
3children1mom Happykidssci Aaa evet tanıdım yaa 😂 Bende o vesile ile geldim buraya 🤭 Happykidssci kendimizi belli ediyoruz burda da😂 Böyle söyleyince akraba falan sandım kiz😂 Pp yi kaldırdım hemen
Rouge Kelebekler yani günah olarak düşünürsek bunları bulamayan varken oranıza buramıza sürmek olmaz😂
Happykidssci 3children1mom ikiyigitannesi hatırladın mi dün akşam astral sayesine transfer oldum bende
3children1mom Panda Evet kuzum 3 tane kızım var. 9 yıl oldu bende evleneli. Türkiye de yaşıyorum bende 🤭
Happykidssci 3children1mom kiz yok o anlamda demedim postları yadirgiyoruz ya ister istemez ondan öyle dedim yorumuna istinaden😂
3children1mom Happykidssci Haa ne bilim kız 😂 Malum bizim oralar da hemen lincliyorlar. Yada hemen bamliyorlar..🤷🏻♀️🙄
Zhnce 3children1mom bu yorumdan sonra kesin tanıyan 3 5 kişi çıkar Açık adres versen anca bu kadar olurdu 😂😂