Nida busersan doğumdan sonra regl çok daha rahat oluyor 🙂 belki de hamilelik acılarına alışıldığı için bilmiyorum hahah
Deryasss Naz bazi kan testleri yaptirdilar cnm 400 evroluk falan esimdede bendede problem cikmadi ve hap tedavisi verdi ama haplar bana cok basit geldi aklimi kurcaladi yunanistandanim ben bu kan testlerini bana istanbulda lemi diye bir doktor yaptirdi
Sema99 busersan kimi 3 ay sonra kimi geç oluyor ben iki Doğum yaptım ikisinde 3 ve 4 ayında regl oldum şimdi yeni doğum yaptım bakalım onda ne zaman olur bilmiyorum bende fazla agrı olmuyordu pek
Canan Ben emziriyorum ve doğumdan sonra 35.gün regl oldum . 6 ay oldu doğum yapalı normal doğum yaptım . Düzenli reglim
Aise busersan busersan busersan hiç sıkıntı yapma regl emzırıyorsan baya bi süre olmaz ama her kişide farklıdır belkıde 3ay sonra olursun düzensizliktede asla panıge kapılma emzırmekten kaynaklanıyor.
Ooe busersan merhaba emzirildiği sürece regl hormonu baskılandığı için regl olmazsınız. Emzirme sonrası tekrar düzene girecektir. Bu kişiden kişiye değişir 4 ay sonra olan da var 6 ay sonrada ha ama emziriliyor diye de olunmayacak diye bir durum yok. Sadece az yada düzensiz olacaktır