Merhaba herkese....
Yeni doğum yaptım ve henüz regl olmadım düzenim değişecek mi ağrılarım azalacak mı acaba çok merak ediyorum. Sizde nasıl oldu?????????

benim ev arkadaşımın ablası doğumdan 3 ay sonra regl oldu!!!!

busersan Canım emziriyorsan emzirmen bitene kadar olmuyorsun genelde. Emzirmeyenlerde 2 3 ayda eski hale geliyor düzen.

benim arkadaşım doğumdan sonraki regllerinin hep ağrısız geçtiğini söyledi. Belki de acı eşiği yükselmiştim hihi

busersan Doğumdan 3 ay sonra hamile kalmadan önceki adet tarihimde olmuştum. 1-2 gün lekelenme olarak gelmişti. Daha sonra gecikmeli olarak olmuştum. Bakalım bu ay ne zaman olcam bekliyorum. 5,5 ay oldu hala düzene giremedi. Sabır işi. ☺

busersan ben dogum yapali 2 ay oldu 40im bittikten hemen sonra regl oldum ama ben emzirmiyorum emzirende farkli olabilir 😩 bende agrilarim gecer diye umut ediyodum fakat agrilarim ayni sekilde devam etti ama herkeste farkli olabilir tabiki

27 şubatta doğum yaptım 22 nisanda adet oldum her zamanki gibi bi değişiklik yok sadece ben hep 1 2 gün geç veya erken olurdum ama nisandan beri sekmeden tam 22sinde oluyorum canım

busersan doğumdan sonra regl çok daha rahat oluyor 🙂 belki de hamilelik acılarına alışıldığı için bilmiyorum hahah

kızlaaaar cevaplarınız için çok teşekkürler

Naz hahahaah o kadar haklısın ki bak hiç böyle düşünmemiştim....

busersan kimi 3 ay sonra kimi geç oluyor ben iki Doğum yaptım ikisinde 3 ve 4 ayında regl oldum şimdi yeni doğum yaptım bakalım onda ne zaman olur bilmiyorum bende fazla agrı olmuyordu pek

adm bu tartışmayı sabitledi.

Ablam 4 ay sonra oldu! 1 yıl sonra da yeniden hamile kaldı.

Emzirdiğin sürece olmuyorsun sanki?

Ben emziriyorum ve doğumdan sonra 35.gün regl oldum . 6 ay oldu doğum yapalı normal doğum yaptım . Düzenli reglim

busersan

busersan

busersan hiç sıkıntı yapma regl emzırıyorsan baya bi süre olmaz ama her kişide farklıdır belkıde 3ay sonra olursun düzensizliktede asla panıge kapılma emzırmekten kaynaklanıyor.