AloneMom [silindi] anladım canım çok sağol.agzina yüreğine sağlık.anliyorsun sen bu işten☺️❤️ Buda anacigimin fincanı.bakabilirmisin🙈
[silindi] AloneMom iki tane uzun yol var gitmek istediği ancak gidemediği biraz tedirgin görüyorum cok panik yani surekli kötü birşey olacak gibi yersiz korkulari var. Kilo problemi olan biri var bir kadin göğüsü vw poposu buyuk annede olabilir bir başkası da tansiyon sorunu var yemesine çok dikkat etmeli. Annenizin anlasamadigi birini görüyorum kadin ne yapsa gözüne batıyor sorun karşı tarafta . Birine borc bir miktar para verilmis ve geri ödenmemiş yakin zamanda o gelecek hanesine.
Nursonunbu [silindi] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/gWxPNcO.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/ZWTTS93.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/HrBuNa4.jpeg]
[silindi] [silindi] Allah Allah nokta atışı yaptınz, daha geçen gün eşimin babasıyla ilgili yeni öğrendiği topraklarıyla ilgili bi dava vardı ☺️. Ay hadi inşallah. Birde bu adak meselesi başka bir falımda da çıkmıştı bnm bir adağkm yok yada varda Bn mı hatırlamıyorum.
[silindi] [silindi] muhtemelen hatırlamıyorsunuz zaten üzerinden baya zman geçtiği icin büyümüş siz yinede bir an önce ufakta.olsa bir hayir yapin hayir kapıları açılacak işleriniz hayırlı olacak allahin izniyle🙏🙏
Dilaylaa AloneMom Sanki ben anlıyorum size dedim anlamam diye ısrar ediyorsunuz birşeyler görmeye çalışıyorum 😂❤️
kubra199 kubra199 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/4IhJjyv.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/8UyYc8x.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/bU52FR4.jpeg]