2minikmucize bnde yasmin kullanmıştım şu kadar söyleyim sprial taktırın onu kullanmayın kadınlığa dair sıkıntı yaratıyor yumurtalıklara çok zarar veriyor
Prezervatif önerisi
hemsire_anne46 a yeni duydum isteksizlik yaptığını duymuştum sizdede yaptı mı
2minikmucize o konuda tam tersi aşırı istek yaptı aslında bende bu genel anlamda var ilacı kullanınca o konuda bşy yapmadı
hemsire_anne46 size sordum bende istek 0 acaba ondan mı dedim o esnada olsunda bitsin morundayım numara yapmaktan gına geldi😂
hemsire_anne46 ne gibi etkileri oldu acaba. Ben prezervatife güvenemiyorum bebeğim 8 aylık birkaç ay içinde hap düşünüyorum
Nacizanebiri her bünyede aynı yan etkiyi yapmayabilir ama benm yumurtalıklarımda tembellik yaptı adetimin düzeninin alt üst etti yasmin kullandım ama dediğim gibi ger bünyede aynı yan etkileri yapmaya bilir bazı kullananlar var 5 senedir felan hiç bir sorun yaşamayan ama benim sorunlarım oldu yasminden dolayı sizde 1,2 ay kullanıp gözlemleyin ben 1 sene kullanmıştım
Mihrimahnur ben ikisini de kullandım canım hiç yırtılma olmadı
hemsire_anne46 evet öyle yapacağım yoksa her ay hamile miyim stresiyle başa çıkamıyorum
Nacizanebiri bu ben😬🥲
Meloo7 en az üç test yapıyorum ciddi anlamda psikoloji pert
Nacizanebiri malesef bebem zor bir bebekti o yüzden gerçek anlamda yıprandık ikinci olursa ölü taklidi yaparım😅
Meloo7 Allah isteyene versin inşallah tüm duam o şimdilik bize kafi 😊
Mihrimahnur saglik ocagindan verilenlerle memnun kalan kisileri okudum bugün.
[silindi]
Mihrimahnur durex intense tek geçerim🍆
Mihrimahnur Bimden alyrm durex memnunuz 🤣
Mihrimahnur prezervatif+geri çekilme yaparsanız çok sıkıntı olmaz 1 yıldır bu şekilde korunuyoruz
Ok ya da durex kullanıyoruz .
Sert olmadığı sürece yırtık özürlü prezer. Çıkmadı 😊
Mihrimahnur durex cok iyi bence ben test icin elimi icine sokup tirnagimi sonuna kadar bastırmama rağmen hic yirtilmadi
Hayat_ ay ı şekilde eşimde denedi canım hiç bişey olmadı allaha emanet inşallah kazara bişeler olmaz