Astral Seyahat 2 (Özel Grup Kuramadık Burdan Devam)🌺☺️
Pist an uzun zamandır rüya görmüyorum.ama bazen sanki yanımda biri varmış hissi var ve bir şeye böyle odaklaniyorumm enerjim kötü derken? Watsapp görüntülü konuşsak mesela
- Düzenlendi
@Dilaylaa @Paramore benim de merak ettiğim bir şey var, zamanında her gün gecr ve öğle saatleride dahil uyuduğumda en az 2 3 kez karabasan diye tabir ettiğimiz şeyle uğraşıyordum ama istisnasız her gün sürekli. Uyku felci falan değil bu inanmıyorum bas bayağı bir şey vardı. Bununla ilgili bilginiz var mı ? Evlendikten sonra bi süre durdu sonra tekrar başladı eşim evden gittikten sonra geliyordu, bi süre sonra tamamen kesildi. Hep merak ettim neden nasıl diye
KirmiziOjeli vala benım bildiğim kerahat vakti yatılmazmış.Yınede bilgi edinin tabi umarım bidaha yasamazsınız cunku cok korkunc bısey bnde yasadm
prensesannesi27 kerahat vaktiyle alakalı değil gece de geliyordu gündüzde yani bi vakti yoktu gözümü kapattığım an geliyordu
[silindi]
prensesannesi27 kerahat vaktinden kasıt ikindidir. İkindi vaktinden sonra uyunmamasına dair Hadis-i Şerifler mevcut :)
KirmiziOjeli Merhaba . Karabasan olarak dusunmeden önce şöyle anlatayım uyku felci nedir biliyorsunuz uzun uzun anlatmaya gerek yok ama o an beynimiz bir panik yaşıyor ve karabasan olarak düşündüğümüz şeyler aslında halüsinasyonlar. O an karabasan gibi gördüğün şey yerine başka bir şey de görebilirsin mesela . Stres ve kalitesiz düzensiz uyku sebep oluyor genelde buna .Nörolojik, psikiyatrik veya depresyon, kaygı bozukluğu ve panik bozukluğu olan kişilerde de oluyor genelde . Böyle bir rahatsızlığınız olabilir .
Bir arkadaşım bunu çok fazla yaşıyordu. Altından bir hastalığın sebep olduğu ortaya çıktı önce bir doktora gidebilirsiniz
3children1mom hepimiz bı adrenalin yaşadık dışarda kalicaz diye 😅
Dilaylaa hiç biri yoktu ben de hatta çok güzel bi dönemdeydim bir gün her şey arkadaşımım silüetinin bana görünmesiyle başladı bir sürü detaylarda var bu yüzden uyku felci diyemiyorum ama umarım öyledir tabii ki teşekkür ederim
Pcoslu1anne hoşgeldin ☺️❤️
Bende iki gecedir rüya goruyorum hiç gormezdim.dun gece yan komşumun kocasıyla kavga evi terkettigini gördüm.onceki gecede tacize uğradığımi gördüm.Etkileniyorum sanırım ama bakmaktanda alikoyamiyorum kendimi.ne perideyle,ne peridesiz 😅
Portakallikahve
Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim 😍
Bağımlılık yaptı eskisi kadar üzülmüyorum sadece😂
AloneMom
😂😂 alemsin valla
KirmiziOjeli Kötü bir rüya mıydı? Eğer öyleyse bunları yasaman normal işte.
- Düzenlendi
Dilaylaa rüya değil arkadaşım gerçekmiş gibi yanıma geldi uzandı bir anda silüeti değişti ve bana saldırdı boğdu karabasandı zorla uyandım sonra o arkadaşım içerde odadan bi anda ağlayarak çıktı (aynı evdeydik o gün) bunlar gecenin 4ünde oldu sonrada devam etti farklı farklı şekillerde her gece en az 2 3 kez 🤷🏼♀️ Berbat geceler geçirdim ya
Ya söyle bi sey duymustum bazı güzel kadınlara aşık oluyolarmıs yanından ayrılmıyolarmıs o yüzden acaba öyle bi sey mi nurunki🤔
KirmiziOjeli Anladım. şuan yaşamıyorsunuz sanırım . Uyku düzenine dikkat edin , dün gece bende çok saçma rüyalar gördüm 😐