• Astroloji
  • Astral Seyahat 2 (Özel Grup Kuramadık Burdan Devam)🌺☺️

Dilaylaa o zaman gitmemek için saldırıya geçtiler .içime ağlama hissi geldi senle konuşurken bugün dinlen kalbimin ritmi bile farklı konuşmasak daha iyi 🙏

Efsun Eğer dediginiz gibiuse nurunda yetenekleri olduğu için kontrolsüz bir şekilde görmesi çok normal olabilir ama kurtulma yolu varmı onu öğreneyim yarın .

Pist evet iki gündür çok yoğun bir enerji var bende yorgunum inanın çok yardım etmek istedim nedense .

Dilaylaa o gidilen kişiyi rahatsız etmiyorlarsa dokunmayin muhtemelen evinde huzursuzluk oluyordur

Dilaylaa böyle şeyleri sadece filmlerde sanan bne 😂😂
        Bir de Bi yorumunda gördüm, kişinin kendini görmesi de astral Seyehat yazmıştın tam olarak yorumunu yamazadım.
        Bu yorumunu gördükten sonra fark ettim orta okul zamanımda başıma gelmişti 😁 kendimi, uyuyuşumu, odadaki loş ışığı, komodinin üzerinde duran kıvrılmış peçeteye kadar görmüştüm sanki biri odaya kamera koymuş da oradan izliyormuşum gibi. Bu olay çok takılmıştı aklıma hala da unutamam

• [silindi]

Pist sende mi hissediyorsun

• Pist bunu yanıtladı.
          • Pist bunu beğendi.

Pist yaa benim içinde ne hissettiğini söyler misin? Bende 3 ay önce doğum yaptım sürekli içimde huzursuzluk var bebeğimder aynı şekilde sürekli huzursuz sıçramaları var. Eşimle de severek evlendik 1 bucuk sene oluyor ama sanki ilgisi azaldı gibi hissediyorum aramızda soğukluk var gibi hissediyorum

• Pist bunu yanıtladı.
            • Pist bunu beğendi.

Dilaylaa canım. Nasıl oluyor hiç bılmıyorum. Anlamadım desem yeri

[silindi] b n her zaman değil yani bastırıyorum uzun süredir yada ilgimi başka tarafa çekiyorum . Mesela bir eve girdiğimde kasvetini hissederim yada huzurunu basım ağrır hemen kötü birşeyde