• Astroloji
  • Astral Seyahat 2 (Özel Grup Kuramadık Burdan Devam)🌺☺️

Paramore canım net hatırlamıyorum ama gri eşofman doğru saçı topuzdu hatırladığım kadarıyla bir de simsiyah gözleri vardı

Paramore çok sevindim canım 💐 kız ile sonra arkadaş olmuştuk kendi kendine derste yanıma oturmuştu meğer bizim ikinci öğretimlerdenmiş

Izmir inanmak başarmanın yarısı 2 inan gerçek olacak 😄

Izmir ommm benimkini gördüüü ommmm 😄 enerjiler Erzurum dan izmiree

ayazasf @Paramore benmkinide gööör benim başım kel mi değil 🤣 evime gel demiyorum ben bak dağınık zaten hiç toplayamam gelme🤣

Balkizim Muska sayesinde dediniz korkutmak istemem ama acaba bir cinin çocuğu olabilir mi gelip başında bekleyen de annesi olabilir mi seni taşıyıcı olarak kullanmışlardır veya muska var dedin ya ondan içime bir suphe düştü canim ne olur yanlış anlama ve bir şey daha sormak istiyorum kızının genel durumu nasıl geceleri güzel uyut mu sınırlı bir bebek mi vs vs

Paramore Nur canım birşey söylemek istiyorum ama yanlis anlama lütfen seni tamamen ele geçirmişler bence ileride çok büyük sorunlarla karsilasabilirsin sana şuan hiç zarar vermiyormuş gibi gözüküyorlar çünkü onlardan kurtulmani istemiyorlar lütfen onları dinleme kaç gündür takip ediyorum ve bugünkü yazdıkların daha farklı sanki sen değil de onlar senin ağzından konuşmaya çalışıyorlarmış gibi geldi lütfen çok çok dikkat et kuran okuyabiliyor musun veya evde bakara suresi açıp dinleyebilir musun bunları bı deneyebilir misin lütfen endişelenmeye başladım senin için

Patmem o bazı lohusa kadinlari korkutmak için gelen al karisi denen bir türdür genelde kuran makas igne bulundurmak gereklidir bence korkutmayalim kimseyi çünkü annesi de görmüş aynı şekilde bir çok kişiden de duydum ben bunu

Cicilibicili amacım korkutmak değil zaten canım sadece ihtimali göz önünde bulundurdum çünkü muska olmadan hep düşük yapmış yani insanın aklına gelmiyor değil illa öyle birşey olacak diye birşey de yok zaten :)