Zhnce bizde şöyle oldu eşim daha evli değilken üç dört kisi bir daireye çıktılar orda çocuklardan biri pek tekin değilmiş sanırım işte eve kız falan alıyormuş sanırım eşim przvt. Falan bulmuş iskillenmis ondan oncesinde ben eşimi ziyarete gitmiştim çocukla tanışmıştık havaalanından onun arabasıyla gelip almidlardi beni oturup çay icmistik beş on dk neyse ise geldiklerinde eve hirzir girmişcesune dağınık buluyorlarmis ama değerli eşyalara dokunan yokmus kuranı kerim olan dolabi düşmüş buluyorlarmis sonra eşim göreve gitmişti o çocukta ordaysi sanırım biseyin üstüne mi geldi ne olduysa eşim bana kafayı taktı yok çocuk sağlam ayak değil zaten sana mı yazıyo onla aynı anda çevrimiçisin ekran görüntüsu at öyleyse bişey yaparım diye söylemiyosan bak kötü olir vs diye son görülmelere takip ederdi yok eve geç kaldin Çarsiya gidicem mesela annenle git derdi çok kavga ettik ama hep şey derdi ben seni biliyorum yapmadığına eminim ama kendime söz getiremiyorum diyordu en son telefonda seni oldurucem sonra kendimi oldurucem dedi tam hatırlamıyorum ama bende tamam gel dedim bende seni öldürucem bıtsin dedim o kavgayı ailem duydu bağırdığım için günlerce kavgaliydik zaten hiç yoktan kayinvabam sağolsun bizi eşimin yanına götürdü derdi ne bakalım diye babamda nişanlı olmama rağmen izin verdi baktık olmicak çok seven gözüme bakan eşim elimi bile tutmuyodu sonra hocaya gittik veedigi şeyleri perhiz yaptik eşim böyle de aynı değişmedi vs dedi psikologa gittik ilaç kullandi yine yok sonra bıraktı ilacı işini falanda etkiledi sanırım çünkü kendi kendine yenmeye karar verdi hala obsesif bana bulaşmaz pek yada ben alıştım çoğu şeye takmıyorum bilmiyorum ama obsesif kompulsif bozukluk çok zor bişey hayatimizin her yerinde iyi yönleriyle de kötü yönleriylede yaşamaya çalışıyoruz bakalım amma uzun yazmışım beee😃😃😃😃