• Astroloji
  • Astral Seyahat 2 (Özel Grup Kuramadık Burdan Devam)🌺☺️

Helloo Hiç sorma adamın birşeyden haberi yok sabah trip atıyorum en sonunda ona doğru ucacam

Dilaylaa merhaba dilayla merak ettim bazen bana ses geliyor adımla sesleniyor birileri ve ben evde kimse olmadığı halde efendim diyorum .hatta sabah ses gelen kişiye soruyorum ama yok gece 3-4 birde bir dönem ne zaman ablama gitsem aynı rüyayı görüyordum küçükken son gördüğümde yaşlı bir teyze pelerinin altına alıp bir.daha göremeyeceksin korkma demişti . Görmedim de şimdi benim hislerim kuvvetli ve bende insanların düşüncelerini anlıyorum az ,çok eskiden fal bakardım ve çıkardı çoğu zaman fal bakmak dediysem fincana bakmazdım bile hislerle ilerlerdim . Astral e merak saldım ve senden benim hakkımda birşeyler söylemeni istiyorum ( inanıyorum ) ona göre yol benimdir gibi hissettim çünkü

Dilaylaa gece yattım ama uyuyamadım eşimin dibine kadar girdim ama yok, pikeyi kafama çektim
    kızım uyandı odasına gitmeye korktum, uyuttum geri yatıracağım gidemedim korkudan eşimi uyandırdım en son evin tüm ışıklarını açtım yattım 5i geçiyordu saat🥺 bu gün postlara çok bakmadım o yüzden

Dilaylaa bende çok merak ediyorum bende veya ailemde büyü var mi biseyler var mi etrafımızda diye çünkü 8 yıl kadar önce bi hocaya gitmiştim hoca bana sende 2 nikah görünüyor ve büyü yapılmış demişti bi şu vermişti içtiğiniz şişeye falan dök çoğalt evine gelen herkese içir demişti bide kitap falan çevirmişti bi ucundan hoca bir ucundan ben tutup biseyler okudu sonra kitap dönüyordu ürkütücüydu

Efsun hajsj rüyada yaşanan şeyin tribini bende atmıştım😂 bu arada alttaki yoruma göz gezdirdim tırstım🥴

• [silindi]

Dilaylaa aa sonuc peki noldu

prensesannesi27 Buraya yazmak istemiyorum ama merak edenler için yazayim. Gerçekten nura gidebildi doğruladı nur . Eve gitmeyecekti eşim zaten baştan söylemişti. Ama kanıtlamak için evin girişine girmesini istedik. :) O arada nur eşiyle konuşuyormus eşim bunuda duymuş . Ama bundan önce eve girmeden önce varlıklar görmüs evet . Eşim neden burada olduklarını sorduğunda hapis olduklarını söylemişler ama evde kimse olmadığını söylemişler bu tam olarak ne demek bilemeyiz sanırım . Daha sonra eşim gitmelerini söylemiş onlarda onlardan uzak durmamizi söylemişler. Eşim tekrar gitmelerini söylediğinde. Eşime saldırmaya kalkmışlar. Ama asla ayrılmıyorlar. Bu konuşma İbranice geçti bu arada bugün gündüz biri İbranice olabilir demişti . En son eşime kâfir diye bağırmışlar ama kâfir kelimesini arapça kullanmışlar .

Helloo Korkulacak birşey yok ki aslında kontrollü olduğu için sıkıntı olmaz

Dilaylaa sende gidip girememistn eve karanlik var demistn eşin senden daha ileride olduugu için gorebilms konuşabilms.demkki

Dilaylaa sahipsizler onlar yurt arıyorlar:))benim öbür evimde anne oğlu var taşındığında bir ay ev boş kaldı komşum evde sesler tıkırtılar geliyordu demişti en son

Dilaylaa sanırım dün gece benim evime geldiniz. Evet bende apartman dairesinde oturuyorum 🙄