Dilaylaa ben Nusaybin’de oturuyorum Mardin de. Belki eşiniz daha iyi bilir burası Mezopotamya. Ve Nusaybin Cinleriyle meşhurdur. Ben buraya taşınalı 5 yıl olacak. Eşim polis burda. İlk geldiğim seneler duymamıştım ben bunları. Ama evime taşındığım günden beri sanki benim evim değilmiş gibi sanki onlarınmış ve ben onları rahatsız ediyormuşum gibi hissettim hep. Sonradan öğrendim buranın böyle bir yer olduğunu ve daha da korktum. Bu sene bu his yok çok şükür. Bir iki kere de gördüm ilk taşındığım sene ve sonra ki sene. Özellikle yatak odamda daha çok hissediyorum. Eşim görevdeyken hep salonda yatıyorum. Dedim ya o gün postunuzu okudum biriniz benim evime geldiniz diye. Özellikle yatak odamda çok vakit geçirdiniz. Acaba sizi benim evime onlar mi cekti böyle bir şey mümkün olabilir mi? Taşınmayı çok istiyordum ama bu sene bu hislerim kaybolmuştu. Eşimle bir dönem çok sıkıntı çektik ona karşı çok ilgisizleşmiştim yeni yeni düzeldik. Acaba diyorum hep acaba olabilir mi? Siz böyle hissedebilir misiniz ?