• Astroloji
  • Astral Seyahat 2 (Özel Grup Kuramadık Burdan Devam)🌺☺️

Dilaylaa bir de müsait zamanınızda beni bi dinlerseniz size bir şey danışmak istiyorum bunun için burda hesap açtım size happykidsten ulaşamadım😕

Helloo al bendende okdr esımde yok azönce bırden bısey gordum gıbı oldum kalbim delı gıbı çarptı ayetel kürsi okudum

prensesannesi27 hassas olduğunuz için şuan herşeyi birşey olarak görüyorsunuz. Kendinizi korkutmayın dünyalık herşey zaten bizimle

Tosbikannesi Bende konuşmayı düşünüyordum ama uzun zaman sonra ilk defa bu kadar çok mesafe yaptım . Yorgun düştüm. Gündüzde deneme.yapmistim

Dilaylaa benim anladığım onlar o evde.tek olduklarını düşünüyorlar eşin onların evine gitmiş gibi yani nur ,kocası her kim varsa gördüklerini sanmıyorum

Dilaylaa Eşinizi kovanlar yurtsuzlar kendilerine yurt arıyorlar bir yeri tam sahiplenme aşamasında kar eşinizi oyuzden kovdular

Pist Görebilirler onlar bu konuda bizden daha iyiler

• Pist bunu yanıtladı.

Efsun bunu ben bir hafız arkadaşlarıma sorayım belki nura bir faydası olur ilk defa duyuyorum dediğinizi ama anladım

Dilaylaa o zaman gitmemek için saldırıya geçtiler .içime ağlama hissi geldi senle konuşurken bugün dinlen kalbimin ritmi bile farklı konuşmasak daha iyi 🙏

Efsun Eğer dediginiz gibiuse nurunda yetenekleri olduğu için kontrolsüz bir şekilde görmesi çok normal olabilir ama kurtulma yolu varmı onu öğreneyim yarın .

Pist evet iki gündür çok yoğun bir enerji var bende yorgunum inanın çok yardım etmek istedim nedense .