Rouge ZRaporu yaa sen gibi😍 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/9D5rV4S.jpeg] Yorumlarını gorunce bne☝️
ZRaporu Dolunayy Arnavut ciğerini fırında dene süper oluyor ben yapıyorum. Tavuk ciğeriyle denedim ama dana ciğeriyle denemedim.
Dolunayy ZRaporu Bende hep dana yapıyorum faydalı diye ama aslında tavuk ciğeri seviyorum deneyeceğim 😚
ZRaporu Dolunayy Mısır unuyla yaparsan daha dışı çıtır oluyor. Önce patatesleri fırında yap sonra ciğerleri ciğerler hemen pişiyor.
Dolunayy Panda Arkadaşlar fırında yapmış tavuk ciğeri güzel oluyor dediklerine göre kurumuyor demek ki☺️
Dolunayy Snowflake Enginar dolması nasıl oluyor ben genelde zeytinyağlı yaparım dolması ilk kez duyuyorum ben bugün ne çok şey öğrendim 😂
deleted77 Dolunayy tatildeyiz bu akşamki menümüz deniz ürünleri 🥳 Zaten geneldede yemek yapmakla aram hiç yoktur fakat tadım benim işim 🙈
Dolunayy deleted77 Benim de ne zamandır somon alasım var bir türlü alamadım en son baktığım da yoktu. Kız hep tatildesin ben daha siftah yapamadım benim için de at bir kulaç 😎