Dolunayy Panda Arkadaşlar fırında yapmış tavuk ciğeri güzel oluyor dediklerine göre kurumuyor demek ki☺️
Dolunayy Snowflake Enginar dolması nasıl oluyor ben genelde zeytinyağlı yaparım dolması ilk kez duyuyorum ben bugün ne çok şey öğrendim 😂
deleted77 Dolunayy tatildeyiz bu akşamki menümüz deniz ürünleri 🥳 Zaten geneldede yemek yapmakla aram hiç yoktur fakat tadım benim işim 🙈
Dolunayy deleted77 Benim de ne zamandır somon alasım var bir türlü alamadım en son baktığım da yoktu. Kız hep tatildesin ben daha siftah yapamadım benim için de at bir kulaç 😎
Snowflake Dolunayy Havuç,patates, bezelye haşlayıp soğanlada bi çeviriyorum sonra enginarın içine koyuyorum bi limon sıkıp üstüne tuz şeker koyuyorum zeytinyağı ekleyip kısık ateşte pişiriyorum 🤗bu kadarcık
[silindi] Snowflake aslında enginar dolması çiçek enginar var onun içini pirinç içiyle doldururuz biz yarı suyla kaynatır, yapraklarını teker teker uç kısımları yeriz dibide etli enginara gelir çok lezzetlidir denemenizi tavsiye ederim☺️🥰
deleted77 Dolunayy yaa tabiki 🤩🥳 somon favorim, sevdiğim sayılı Deniz mahsülü vardır 😋 bizi yaz geldiğinde evde kimse bulamaz 🙈 yazlıkta var artı gezmeyi keşfetmeyi seviyoruz karavanla falan, o yüzden bayağı bir seyahat ediyoruz 🙏🏻
Annesivekizi Dolunayy domates çorbası, makarna, karışık kızartma üzeri kuşbaşı et salçalı sosla fırına verip pişiriyorum yemeğin adını bilmiyorum 😂 salata cacık, akşama kek
Dolunayy Annesivekizi Bende sevmeme rağmen hiç yapmıyorum çünkü eşim sevmiyor sadece kendim için de üşeniyorum 😅 çok teşekkürler gelmiş kadar oldum🙏
Rouge Rouge cogunu önce atmısım ya unuttum sen bak da siliyim madem😂birde şu hamurlu olanları cok sey etme yeni yeni öğreniyoruz onları 😂
deleted77 Rouge Harika görünüyorlar ellerine sağlık başarıların daim olsun 🙏🏻 🧿 🥰 Peki ya benim Baran ı Boran olarak okumam 😂 ama tabi yanımda 2 Boran olunca herşey öyle görünüyorsa demekki 🙊
Rouge ZRaporu yaa sen gibi😍 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/9D5rV4S.jpeg] Yorumlarını gorunce bne☝️