Rouge Rouge cogunu önce atmısım ya unuttum sen bak da siliyim madem😂birde şu hamurlu olanları cok sey etme yeni yeni öğreniyoruz onları 😂
Rouge ZRaporu yaa sen gibi😍 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/9D5rV4S.jpeg] Yorumlarını gorunce bne☝️
deleted77 Dolunayy yaa tabiki 🤩🥳 somon favorim, sevdiğim sayılı Deniz mahsülü vardır 😋 bizi yaz geldiğinde evde kimse bulamaz 🙈 yazlıkta var artı gezmeyi keşfetmeyi seviyoruz karavanla falan, o yüzden bayağı bir seyahat ediyoruz 🙏🏻
Dolunayy bitterdelisi24 Valla benim ki çok güzell olmuştu eşimde çok beğendi yanınada tereyağlı Cevizli erişte yaptım çok güzel gitti 😅 zaten yorumlardan iştahım kabarmıştı bayağı 😂
deleted77 Rouge Harika görünüyorlar ellerine sağlık başarıların daim olsun 🙏🏻 🧿 🥰 Peki ya benim Baran ı Boran olarak okumam 😂 ama tabi yanımda 2 Boran olunca herşey öyle görünüyorsa demekki 🙊
Rouge deleted77 aaa dogru sizde boran var bir harf ile kaybettim😂 boran da yaparız 😇ben çarpık yazmıs da olabilirim hamurlu pastalara yeni basladım cok prof göründüğü söylenemez.cookk teşekkür ederim bu güzel dileklerin ve güzel bakıs acın ,kalbin için😍♥️♥️
Rouge Miskin ya canımsın teşekkür ederim 🙏keske yollayabilsem♥️ tatlarının kötü olduğunu düşün ıyh hic güzel degl zaten😂
deleted77 Rouge 🙏🏻🥰 bence bayağı iyi yapmışsın ben kafayı boranlarla bozduğum için direkt öyle okumak istedim galiba 🙈😂
bitterdelisi24 Dolunayy ımmm :) keske hazır yesek :) böle bırı deyınce ınsanın daha cok canı cekıyor :))
ZRaporu Rouge bu aralar geceleri instagram da deli gibi pasta yapım videoları izliyorum terapi gibi yeminle 😂
Rouge ZRaporu ilk yaptığım zamanlar asırı seviyodum eğleniyodum bende. hele rusların videolarını cok izlerdim yapasım geliyordu falan ama yaptıkca sıkılıyosun artık😂