ZRaporu Rouge bu aralar geceleri instagram da deli gibi pasta yapım videoları izliyorum terapi gibi yeminle 😂
Rouge ZRaporu ilk yaptığım zamanlar asırı seviyodum eğleniyodum bende. hele rusların videolarını cok izlerdim yapasım geliyordu falan ama yaptıkca sıkılıyosun artık😂
ZRaporu Rouge zor iş valla ben evde hazır kekten pasta yaparken bile zorlanıyorum 😅 pastaların şahane ama 😍
2minikmucize Miskin benim eşim boğazına çok düşkün bi gün yapmazsam nolur tahmin edemiyorum helede işten geldiğinde
Miskin 2minikmucize Ayy öylesi de zor oluyordur yaa allahtan benim cınım kocaam olursa olur modunda 😀
Rouge ZRaporu izlerken güzel yapınca büyüsü kacıyor bende bırakıcam gibi 😂cok teşekkür ederim güzel düşüncen için @ZRaporu ‘mm♥️♥️
Dolunayy ZRaporu +1 😂 Tam canım tatlı çekiyor pasta yapayım diyorum ,çikolata yiyince kesiliyorum sonra aman ne gerek var çikolata işimi görüyor zaten diyip vazgeçiyorum,😂
deleted77 ZRaporu peki ya benim gibiler de varmış diye sevinmem 🤣 ben kursa bile gittim ama ciddi zor geliyor bu mutfak işleri yahuu 😬
2minikmucize Miskin oh valla ne güzel eşiniz kaç yaşında yaş gittikçe böyle oluyor 36 yaşında eşim ilk sıralar böyle değildi 6 yıldır evliyiz
[silindi] Snowflake aslında enginar dolması çiçek enginar var onun içini pirinç içiyle doldururuz biz yarı suyla kaynatır, yapraklarını teker teker uç kısımları yeriz dibide etli enginara gelir çok lezzetlidir denemenizi tavsiye ederim☺️🥰
Miskin 2minikmucize 29 yaşında, benimki değişmez sanmıyorum , zorluğu yok yani yaparım zaten yemek muhakkak ama yapmadıysam da sorun etmez hemen söyler biseyler😊
[silindi] Dolunayy bende bugün fırında biber dolması, mercimek çorbası, kırmızı lahana salatası yaptım. Böyle yazılanları görünce iyi oldu en azından fikir oldu 🥰☺️
KirmiziOjeli Tosbikannesi yukarda yazdım canım tarifi aşırı kolay lezzetli ve hiiç kuru olmuyo bildiğin tavada sotelemişsin gibi😅