deleted77 Dolunayy yaa tabiki 🤩🥳 somon favorim, sevdiğim sayılı Deniz mahsülü vardır 😋 bizi yaz geldiğinde evde kimse bulamaz 🙈 yazlıkta var artı gezmeyi keşfetmeyi seviyoruz karavanla falan, o yüzden bayağı bir seyahat ediyoruz 🙏🏻
Dolunayy bitterdelisi24 Valla benim ki çok güzell olmuştu eşimde çok beğendi yanınada tereyağlı Cevizli erişte yaptım çok güzel gitti 😅 zaten yorumlardan iştahım kabarmıştı bayağı 😂
deleted77 Rouge Harika görünüyorlar ellerine sağlık başarıların daim olsun 🙏🏻 🧿 🥰 Peki ya benim Baran ı Boran olarak okumam 😂 ama tabi yanımda 2 Boran olunca herşey öyle görünüyorsa demekki 🙊
Rouge deleted77 aaa dogru sizde boran var bir harf ile kaybettim😂 boran da yaparız 😇ben çarpık yazmıs da olabilirim hamurlu pastalara yeni basladım cok prof göründüğü söylenemez.cookk teşekkür ederim bu güzel dileklerin ve güzel bakıs acın ,kalbin için😍♥️♥️
Rouge Miskin ya canımsın teşekkür ederim 🙏keske yollayabilsem♥️ tatlarının kötü olduğunu düşün ıyh hic güzel degl zaten😂
deleted77 Rouge 🙏🏻🥰 bence bayağı iyi yapmışsın ben kafayı boranlarla bozduğum için direkt öyle okumak istedim galiba 🙈😂
bitterdelisi24 Dolunayy ımmm :) keske hazır yesek :) böle bırı deyınce ınsanın daha cok canı cekıyor :))
ZRaporu Rouge bu aralar geceleri instagram da deli gibi pasta yapım videoları izliyorum terapi gibi yeminle 😂
Rouge ZRaporu ilk yaptığım zamanlar asırı seviyodum eğleniyodum bende. hele rusların videolarını cok izlerdim yapasım geliyordu falan ama yaptıkca sıkılıyosun artık😂
ZRaporu Rouge zor iş valla ben evde hazır kekten pasta yaparken bile zorlanıyorum 😅 pastaların şahane ama 😍
2minikmucize Miskin benim eşim boğazına çok düşkün bi gün yapmazsam nolur tahmin edemiyorum helede işten geldiğinde
Miskin 2minikmucize Ayy öylesi de zor oluyordur yaa allahtan benim cınım kocaam olursa olur modunda 😀