Nietzsche Astalavistabeybi biz Ankaranın ortasında bi site kenarına durup arabanın içinde ilişkiye girmiştik. Öğrenciydim o zamanlar ,özlem ve hasret çok 😂😂kimse de görmedi camlar filmliydi ,azcık araba sallanıyordu 😂
Panda Astalavistabeybi Öpüşüyoduk seks falan yapamazdık heralde orası merdivenlerden çıkınca karanlık oluyo koltuk falan var bizde oturduk orda karanlıkdan faydalanalım dedik bide bakdık kamera varmış ordan görmüş görevli gjjsjdhdh
Deleted9 Astalavistabeybi bizim üniversitenin kampüsü 🤩şimdi ise eşimin köyündeyim ayağımda bebek sallıyorum nerden nereyeee😜 yaz tatili malum aile ziyaretleri 🤭
Orange-woman Olivetti olmadı ya şimdi düşünüyorumda şak diye oluverdi biz genelde ya yatak odasında ya balkonda yapıyoruz ilk defa böyle değişik ortam olunca çok heyecan yaptık hiçbirşey hatırlamıyorum aldığım zevkten başka😂😂
baharasel86 Astalavistabeybi apartman da eşim beni eve bırakmadan nişanlıyken apartmanda seks yapıp öle giriyordum eve müthiş 🤩 komşular o an çıksa kapı açsa yandık tabi ama seks için değer
Kirpapatyasi Astalavistabeybi öpüşüyorlardı okşuyorlardı birbirlerini ama benden başkası görse kabak bana patlıycaktı ses yapa yapa gittim hemen toparlandılar anladılar ama 😀