Ben çalıştığım yerde wcnin arkasında iki kişiyi kamerada izlemiştim o geldi aklıma 😂
EN İLGİNÇ..
Astalavistabeybi apartman da eşim beni eve bırakmadan nişanlıyken apartmanda seks yapıp öle giriyordum eve müthiş 🤩 komşular o an çıksa kapı açsa yandık tabi ama seks için değer
Kirpapatyasi 😂 sadece öpüşüyorlarmıydı yoksa diğer şeymi😂
Astalavistabeybi öpüşüyorlardı okşuyorlardı birbirlerini ama benden başkası görse kabak bana patlıycaktı ses yapa yapa gittim hemen toparlandılar anladılar ama 😀
bayandrakula_1 ordada çalıştı ama şimdi farklı bir sektörde
Astalavistabeybi Sevgiliyken arabada seviştik sonrası bitti. Eşim hiç hoşlanmıyor değişik yerlerden. Bana kalsa ohooo
Astalavistabeybi dağda yapmıştık ormana doğru çıktık tam girecek anasini satım yere düştüm ayakim çıktı ayagim çamura girdi sonra arkadaşının ofisinde beni yemeğe çalıştı masaya serdi biz diğer odadadyiz tabi sonra damda merdiven altında ahahaahhaha daha aklima gelmiyor🤣🤣🤣
Egemmm oyle gecis kolay oluyormu ya baska sektöre benim esim devamsizliktan cikti nefret ettirdiler adami isten ama ben seviyordum isini 5 senesi çöp odu
Astalavistabeybi balayında ilk ve son kez jakuzide😂😂 fakirliğin gözü kör olsun ahahahah😂😂
Nişan günü annemlerin yatağında oral yaptık birbirimize bide kayinvalidemlerin mutfak tezgahında verdi veriştirdi 😂😂
bayandrakula_1 Yok gecis yapmadı o dediğin sektörden istifa etti başka sektörün çağrı merkezine geçti ama işleri cidden çok zor benim eşim zor dayanıyor sırf çocuklar icin
Astalavistabeybi farklı bir yere gitseydik eminim yapardık ama birlikte gittiğimiz en farklı yer annelerimizin evi 😄 şimdi de bebeğimiz var hep salonda yapıyoruz, yatak odamızda yapacağımız gün benim için çok ilginç olacak 😄😄
Astalavistabeybi kaç yıl once yaşadık bunları tabi. 4 yıldır evliyiz artık o heyecan yok 😂😂